Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISŠEIMA IR SVEIKATATRASA
ŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIA
KULTŪRA

BTV laidoje „Šeštadienio rytas“ – „Būsimo prezidento pusryčiai“

 
2012 10 19 13:06
BTV archyvo nuotr.

Sakoma, jog iš kirvio košės neišvirsi, bet ar tikrai? Laidos „Šeštadienio rytas“ dalyviai - Dainė ir Valdas Šidliai nusprendė įrodyti, jog pasitelkus fantaziją, virtuvėje viskas yra įmanoma.

Porai atiteko kūrybinga užduotis – pagaminti patiekalą iš septynių ingredientų.  Neperkalbami optimistai ir naujų išbandymų mėgėjai šį iššūkį priėmė net negalvodami. Dalyviams buvo pateikti 7 produktai: vištienos filė, kiaušiniai, pomidorai, feta sūris, grietinė, petražolės ir čili pipirai. Iš šių ingredientų Dainė ir Valdas gavo užduotį - ekspromtu sugalvoti įmantrius bei originalius patiekalus, kurie įtiktų net išrankiausiam skoniui.

Dalyviai, supratę, jog teks improvizuoti - čia pat studijoje, stebint kameroms ir griežtajai profesionalų komisijai, neišsigando ir tarsi savo namų virtuvėje ėmėsi darbo. Dainė nusprendė gaminti „Būsimo prezidento pusryčius“, o Valdas savo patiekalą pavadino „Pomidorų kerštu“.  

Kokie patiekalai slepiasi po šiais įmantriais patiekalų pavadinimais ir ar pavyks dalyviams savo improvizacija nustebinti visko mačiusius virtuvės profesionalus - Cuma Gezer iš Turkijos ir „Virtuvės mitų griovėją“ – Alfa Ivanauską, išvysite jau šį šeštadienio rytą.

„Šeštadienio rytas“ – šeštadienį 10 val. per BTV.

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
KULTŪRA
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasĮdomybėsKontaktai
IstorijaJurgos virtuvėKomentaraiKonkursaiReklaminiai priedai
KultūraLietuvaMokslas ir ITPasaulisPrenumerata
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"