TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
LŽ REKOMENDUOJA

„Pragaro virtuvės” atrankoje – profesionalai, įžymybės ir skandalistai

2012 07 20 15:03
Liutauras Čeprackas /BTV nuotr.

Kultinis realybės šou „Pragaro virtuvė” – viena iš didžiųjų naujojo BTV sezono naujienų. Lietuviška visame pasaulyje garsaus šou „Hell’s Kitchen” versija startuoja jau šį rudenį. 

Tačiau prieš didžiąją premjerą projekto kūrėjai ir „Pragaro virtuvės” šeimininkas, vienintelis lietuvis baigęs prestižinę „Le Cordon Bleu” kulinarijos mokyklą Liutauras Čeprackas turi susidoroti su nelengva užduotimi – iš tūkstačių kandidatų atsirinkti keliolika labiausiai vertų susigrumti dėl geriausio Lietuvos šefo titulo.

Vos prasidėjus atrankai komisiją ypač nustebino itin stiprus kandidatų troškimas dalyvauti šou. Dauguma tikino, kad dėl „Pragaro virtuvės” nugalėtojo vardo galėtų iškęsti ir arogantiškojo Liutauro riksmus, ir į veidą skraidančius patiekalus. Tačiau labiausiai atrankos komisiją pribloškė iš Kretingos rajono atvykusios Vaidos Jonkuvienės istorija. Darbdaviai Vaidos neišleido į „Pragaro virtuvės” atranką, todėl ji... metė darbą! Daugybę metų Palangos Basanavičiaus gatvės kavinėje dirbusi moteris šventai tiki, kad dalyvavimas šou galėtų pakeisti visą jos gyvenimą. Ar bus Vaida priimta į realybės šou, ar ieškos naujo darbo – kol kas dar nežinia.

Kita išskirtinė atrankos dalyvė – buvusi politiko, buvusio Seimo nario Jono Čekuolio žmona, prieš keletą metų skandalingai pagarsėjusi Veronika Badaraitė. „Maisto gaminimas – mano aistra. Tikrai noriu dalyvauti „Pragaro virtuvėje”, o komentarų apie save jau esu perskaičiusi visokių, viešumas manęs nebegąsdina”, – atrankoje kalbėjo Veronika.

Nauju realybės šou susidomėjo ir ne vienas pramogų verslo atstovas. 60 kg svorio atsikračiusi džiazo dainininkė Evelina Jocytė sakė žinanti, kaip pagaminti patiekalą, kuris būtų ir skanus, ir „neitų į kūną”, o šokių projektuose dalyvavęs kirpėjas Robertas Danilevičius gyrėsi, kad virtuvinį peilį yra įvaldęs ne prasčiau nei kirpėjo žirkles. Tuo tarpu projektu „Smėlio džiazas” išgarsėjusi Jurgita Minderytė prisipažino, kad jos svajonė – nuosavas restoranas, o „Pragaro virtuvė” – svarbus žingsnis link šio troškimo išsipildymo.

Du draugai Egidijus ir Algirdas svajonę turėti savo restoraną jau įgyvendino, o dalyvavimas šou - tai puiki galimybė parodyti, ką sugebi, ar net iškovoti geriauso Lietuvos šefo titulą. Tiesa, jei patektų į realybės šou, vaikinų lauktų rimtas išbandymas. Juk draugai gali atsidurti skirtingose, aršiai konkuruojančiose komandose, o tuomet jau teks apsispręsti, kas svarbiau – draugystė ar asmeninės ambicijos.

Dalyvių ryžtą ir pasiaukojimą skeptiškai vertino Liutauras Čeprackas. Sudominti garsųjį šefą sunkiai sekėsi net profesionaliems virėjams. Įspūdžio L. Čeprackui nepaliko net kandidatas, dirbęs su garsiuoju šefu Jamie Oliveriu. Į daugumą atrankos dalyvių „Pragaro virtuvės” valdovas nė nepažiūrėjo, kai kuriuos išplūdo ar apibėrė daugybe kulinarinių klausimų. „Skystablauzdžių man nereikia. Pasakymas „mėgstu gaminti” nieko nereiškia, jei iš tikrųjų nieko nesugebi. „Pragaro virtuvėje” man reikia tikrų virtuvės meistrų”, - dalyvius įspėjo Liutauras.

BTV informacija

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
LŽ REKOMENDUOJA
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"