TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

„Žolinčių akademijos“ vadovė kepdama pyragą naudoja keralą

2014 08 30 2:16
Kristinos Kučinskaitės nuotraukos

Žinoma kaunietė, „Žolinčių akademijos“ vadovė Danutė Kunčienė mieste rengiamų švenčių lankytojus dažniausiai stebina gaminiais, kuriuos ruošdama ir naudodama natūralius ingridientus išgauna gomuriui itin malonų skonį. 

„Netiesa, kad tik skonių stipriklių ir įvairių priedų pilnas maistas žmonėms patinka“, - patikino D. Kunčienė, atpjaudama namuose kepto obuolių pyrago su kerala gabalą.

Moteris sako, jog tai – vienas labiausiai jos mėgiamų gardumynų, kuriam paruošti reikia 6 – 8 stiklinių pjaustytų obuolių, 180 gramų alyvuogių aliejaus, stiklinės rudojo cukraus, dviejų kiaušinių. Pastaruosius reikia išplakti su aliejumi ir cukrumi. Tuomet įberti dvi stiklinaites miltų ir vieną šaukštelį gesintos sodos. Tešla, į kurią įmaišoma keralos (natūralios kakavos – aut. past.), užliejama ant obuolių ir 180 laipsnių temperatūroje kepama apie 35 minutes.

D.Kunčienė pataria pyragą pagardinti ir smulkintais riešutais ar juodu šokoladu, o patiekti su ledais.

„Jis gardus ir ką tik iškeptas, ir ištrauktas iš orkaitės prieš kelias dienas. Tokiu pyragu galima ir prezidentus vaišinti“, - neabejojo pašnekovė.

...

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"