Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISGYNYBAŠEIMA IR SVEIKATA
ŠVIETIMASŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIJA
ĮDOMYBĖS

Aliejuje troškintos jautienos kepsnys

 
2012 01 07 9:00

Reikės: 1 kg jautienos kumpio, 1 svogūno, 0,5 l tamsaus alaus, 1 citrinos, 1,5 kg bulvių, 0,5 l jautienos sultinio, garstyčių, kmynų.

Svogūną susmulkinkite ir sumaišykite su garstyčiomis - šiuo marinatu įtrinkite jautieną. Palikite 30-40 min. pabūti (geriausia nakčiai).

Pamarinuotą jautieną iš pradžių apkepkite keptuvėje, kol apskrus. Paskui įdėkite į gilią skardą, įpilkite alaus ir sultinio, pabarstykite kmynais ir citrinos žievele. Kepkite apie valandą: kai medinis pagaliukas lengvai lįs į mėsą, kepsnys bus iškepęs.

Patiekite su bulvių koše.

Skanaus!

DALINTIS:
 
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasGynybaKontaktai
ĮdomybėsIstorijaJurgos virtuvėKomentaraiReklaminiai priedai
KonkursaiKultūraLietuvaMokslas ir ITPrenumerata
PasaulisSportasŠeima ir sveikataŠvietimasKarjera
TrasaŽmonės
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"