TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Aštri kopūstų sriuba su aitriosiomis paprikomis

2011 11 03 9:00

4 porcijoms reikės: 1 baltojo kopūsto gūžės, 2 svogūnų, 1 raudonosios paprikos, 4 aitriųjų paprikų, 4 v. š. augalinio aliejaus, 1 kapotos česnako skiltelės, druskos, Kotányi pipirų, Kotányi uoginės paprikos, 1/8 l baltojo vyno, 1,5 l daržovių sultinio, 1 v. š. Kotányi petražolių.

Kopūstą supjaustykite į keturias dalis, pašalinkite šerdį ir supjaustykite kubeliais. Nulupkite svogūnus ir smulkiai supjaustykite. Nuplaukite raudonąją papriką ir aitriąsias paprikas, pašalinkite sėklas. Smulkiais kubeliais supjaustykite raudonąją papriką, smulkiai sukapokite aitriąsias paprikas. Pusę aitriųjų paprikų palikite sriubai papuošti.

Puode įkaitinkite augalinį aliejų. Pakepinkite kopūstą, svogūnus ir česnakus. Pagardinkite druska, pipirais ir uogine paprika, supilkite baltąjį vyną. Taip pat supilkite daržovių sultinį ir apie 10 minučių pavirinkite. Tada sudėkite raudonąją papriką ir aitriąsias paprikas. Trumpai pavirinkite. Sriubą dar kartą pagardinkite prieskoniais. Supilkite į lėkštes ir pabarstykite aitriosiomis paprikomis bei petražolėmis.

Skanaus!

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"