Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISŠEIMA IR SVEIKATA
TRASAŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIA
ĮDOMYBĖS

Auksinės spurgelės

2015 04 25 6:00
Auksu padengtas desertas. Dolicious Donuts Facebooknuotrauka

Rodos, auksas ir deimantai - nevalgomi dalykai. Tačiau konditeriai prigalvoja neįtikimiausių dalykų - net paauksuoto maisto.

Britų Kolumbijoje (Kanada) įsikūręs restoranas "Dolicious Donuts" vaišina spurgomis po 100 dolerių! Jų gamybai naudojamas vanduo "Bling H20" (butelis jo kainuoja 39 dolerius) ir 24 karatų valgomas auksas. Desertas padengtas kremu iš šaldyto vyno bei glazūra iš šokolado ir balzaminio acto. Saldumynas papuoštas deimantus primenančiais cukraus kristalais.

Viena iš "Dolicious Donuts" savininkų Jeanne Kaminski papasakojo, kad vienai spurgai pagaminti prireikia 5 valandų. Receptas laikomas paslaptyje jau maždaug 40 metų.

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasĮdomybėsKontaktai
IstorijaJurgos virtuvėKomentaraiKonkursaiReklaminiai priedai
KultūraLietuvaMokslas ir ITPasaulisPrenumerata
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"