TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Brioche

2014 02 12 15:08
beatulia.blogspot.com nuotraukos

Pirmieji mano pasiekimai moksluose yra tokie: 7, 6, 8, 9, 5 ir trys su puse milijono. Na tie trys su puse milijono, tai investuotojo skirti pinigai mūsų versliukui Market Simulation žaidime - žiauriai sunkus žaidimas, bet ir įdomus.

Kiti pažymiai iš tokių dalykų iš Organisational Behaviour & Human Resource Management bei Business Marketing & Strategy. Manau, kad kaip dirbančiam ir besimokančiam žmogui visai neblogai. Bet sekmadienį reikia atsipūsti nuo visko, ryt toliau simuliuosim rinką, o šiandien pati geriausia brioche, kokią esate valgę.

Švelnu, sviestiška, tirpsta burnoje - mano sekmadienio brioche.

Brioche

(pagal Milk and Honey)

15-20 šviežių mielių

60 g cukraus

žiupsnis druskos

3 šaukštai pieno

400 g miltų

2 kiaušiniai

225 g sviesto, kambario temperatūros

Mieles sumaišome su pienu ir šaukštu cukraus. Miltus sumaišome su likusiu cukrumi ir druska, padarome viduryje duobutę, įmušame kiaušinius, supilame mieles ir pradedame minkyti tešlą. Beminkant vis įdedame po kubelį minkšto sviesto ir minkome apie 10 min, kol visas sviestas susidės.

Tešlą pastatome šiltai, uždengiame ir paliekame pakilti apie 1-2 valandas. Tešlą sudedame į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi, paliekame dar pakilti. Galima prieš kepant tešlos viršų patepti kiaušinio plakiniu.

Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių, dedame brioche į orkaitę ir kepame apie 35-40 min.

beatulia.blogspot.com

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"