Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISŠEIMA IR SVEIKATA
TRASAŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIA
ĮDOMYBĖS

Dešrelės su troškintais kopūstais

2011 10 06 16:58

Patiekalui reikės: 300 g paruoštų dešrelių, 70 g rūkytos šoninės, 1 svogūno, 300 g šviežių kopūstų, 100 g balto vyno, aliejaus, 1 rūgštaus obuolio, druskos, pipirų.

Paruošimas:

Prieš kepimą kopūstus apibarstykite druska ir stipriai sugrūskite, kad išsiskirtų sultys. Paruoštas dešreles lėtai apkepkite aliejuje. Kubeliais supjaustytą šoninę pakepinkite, įberkite supjaustytą kubeliais svogūną. Kai svogūnas suminkštės, suberkite pjaustytus kopūstus. Patroškinę įpilkite vyno, suminkštėjus kopūstams sukrėskite šiaudeliais pjaustytus obuolius ir troškinkite, kol išgaruos skystis.

Skanaus!

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasĮdomybėsKontaktai
IstorijaJurgos virtuvėKomentaraiKonkursaiReklaminiai priedai
KultūraLietuvaMokslas ir ITPasaulisPrenumerata
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"