TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Dešrelės su troškintais kopūstais

2011 10 06 16:58

Patiekalui reikės: 300 g paruoštų dešrelių, 70 g rūkytos šoninės, 1 svogūno, 300 g šviežių kopūstų, 100 g balto vyno, aliejaus, 1 rūgštaus obuolio, druskos, pipirų.

Paruošimas:

Prieš kepimą kopūstus apibarstykite druska ir stipriai sugrūskite, kad išsiskirtų sultys. Paruoštas dešreles lėtai apkepkite aliejuje. Kubeliais supjaustytą šoninę pakepinkite, įberkite supjaustytą kubeliais svogūną. Kai svogūnas suminkštės, suberkite pjaustytus kopūstus. Patroškinę įpilkite vyno, suminkštėjus kopūstams sukrėskite šiaudeliais pjaustytus obuolius ir troškinkite, kol išgaruos skystis.

Skanaus!

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"