TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Dorados su kopūstais

2012 01 11 0:00

Patiekalui reikės: 4 doradų filė, druskos, pipirų pagal skonį, 2 kiaušinių (baltymų), 30 g sezamų sėklų, 1 mažo kopūsto, 3 cm imbiero šaknies, 3 v.š. sviesto, 100 ml apelsinų sulčių, 300 ml daržovių sultinio, 2 a.š. kario, 1 a.š. muskato riešuto, 2 v.š. alyvuogių aliejaus.

Žuvis pasūdykite, pabarstykite pipirais. Išplakite baltymus. Žuvis pavoliokite plakinyje, paskui sezamuose. Uždenkite ir palikite šaltai.

Kopūstą padalykite ketvirčiais, išpjaukite kietąsias kotų dalis. Ketvirčius smulkiai supjaustykite. Susmulkinkite imbierą. 2 šaukštus sviesto įkaitinkite keptuvėje, sudėkite kopūstą ir patroškinkite. Supilkite apelsinų sultis ir sultinį. Kaitinkite apie 20 min. Sudėkite imbierą, įberkite kario, muskato, druskos, pipirų. Likusį sviestą įkaitinkite kitoje keptuvėje ir iškepkite žuvį bei patiekite ant kopūstų.

Skanaus!

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"