Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISŠEIMA IR SVEIKATAŠVIETIMAS
ŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIJA
ĮDOMYBĖS

Dorados su kopūstais

 
2012 01 11 0:00

Patiekalui reikės: 4 doradų filė, druskos, pipirų pagal skonį, 2 kiaušinių (baltymų), 30 g sezamų sėklų, 1 mažo kopūsto, 3 cm imbiero šaknies, 3 v.š. sviesto, 100 ml apelsinų sulčių, 300 ml daržovių sultinio, 2 a.š. kario, 1 a.š. muskato riešuto, 2 v.š. alyvuogių aliejaus.

Žuvis pasūdykite, pabarstykite pipirais. Išplakite baltymus. Žuvis pavoliokite plakinyje, paskui sezamuose. Uždenkite ir palikite šaltai.

Kopūstą padalykite ketvirčiais, išpjaukite kietąsias kotų dalis. Ketvirčius smulkiai supjaustykite. Susmulkinkite imbierą. 2 šaukštus sviesto įkaitinkite keptuvėje, sudėkite kopūstą ir patroškinkite. Supilkite apelsinų sultis ir sultinį. Kaitinkite apie 20 min. Sudėkite imbierą, įberkite kario, muskato, druskos, pipirų. Likusį sviestą įkaitinkite kitoje keptuvėje ir iškepkite žuvį bei patiekite ant kopūstų.

Skanaus!

DALINTIS:
 
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasĮdomybėsKontaktai
IstorijaJurgos virtuvėKomentaraiKonkursaiReklaminiai priedai
KultūraLietuvaMokslas ir ITPasaulisPrenumerata
SportasŠeima ir sveikataŠvietimasTrasaKarjera
Žmonės
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"