Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISGYNYBAŠEIMA IR SVEIKATA
ŠVIETIMASŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIJA
ĮDOMYBĖS

Gaivios salotos

 
2013 03 29 0:00
Autorės nuotr.
Autorės nuotr.

Reikės: 'Ledkalnio' salotos (0,5 vnt.), vyšniniai pomidorai (indelis), vištienos filė (1 vnt.), „Santa Maria“ prieskoniai paukštienai, agurkas (0,5 vnt.).

Padažui: „Santa Maria“ provanso prieskoninių žolelių, išspausta česnako skiltelė (1 vnt.), citrinų sultys (0,5 vnt.), alyvuogių aliejus (100 ml), Vusterio padažas (1 a.š.), malti juodieji pipirai.

 

Vištienos file supjaustyti gabalėliais ir pagardinus prieskoniais apkepinti su šlakeliu aliejaus. Iceberg salotas suplėšyti mažesniais gabalėliais, pomidoriukus perpjauti pusiau, agurkus supjaustyti kubeliais, suberti apkepintą vištieną. Padažui sumaišyti visus ingridientus ir užpylus ant salotų išmaišyti.  

Skanaus!

Jurgita Macienė, Šiauliai

Pasidalinkite savo mėgstamiausių patiekalų receptais. Receptus su nuotraukomis siųskite el.p. zaidimai@lzinios.lt. Visus publikuosime rubrikoje Skanaus!

DALINTIS:
 
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasGynybaKontaktai
ĮdomybėsIstorijaJurgos virtuvėKomentaraiReklaminiai priedai
KonkursaiKultūraLietuvaMokslas ir ITPrenumerata
PasaulisSportasŠeima ir sveikataŠvietimasKarjera
TrasaŽmonės
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"