Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISŠEIMA IR SVEIKATA
TRASAŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIA
ĮDOMYBĖS

Gaivios salotos

2013 03 29 0:00
Autorės nuotr.

Reikės: "Ledkalnio" salotos (0,5 vnt.), vyšniniai pomidorai (indelis), vištienos filė (1 vnt.), „Santa Maria“ prieskoniai paukštienai, agurkas (0,5 vnt.).

Padažui: „Santa Maria“ provanso prieskoninių žolelių, išspausta česnako skiltelė (1 vnt.), citrinų sultys (0,5 vnt.), alyvuogių aliejus (100 ml), Vusterio padažas (1 a.š.), malti juodieji pipirai.

 

Vištienos file supjaustyti gabalėliais ir pagardinus prieskoniais apkepinti su šlakeliu aliejaus. Iceberg salotas suplėšyti mažesniais gabalėliais, pomidoriukus perpjauti pusiau, agurkus supjaustyti kubeliais, suberti apkepintą vištieną. Padažui sumaišyti visus ingridientus ir užpylus ant salotų išmaišyti.  

Skanaus!

Jurgita Macienė, Šiauliai

Pasidalinkite savo mėgstamiausių patiekalų receptais. Receptus su nuotraukomis siųskite el.p. zaidimai@lzinios.lt. Visus publikuosime rubrikoje Skanaus!

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasĮdomybėsKontaktai
IstorijaJurgos virtuvėKomentaraiKonkursaiReklaminiai priedai
KultūraLietuvaMokslas ir ITPasaulisPrenumerata
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"