TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Gaivios salotos

2013 03 29 0:00
Autorės nuotr.

Reikės: "Ledkalnio" salotos (0,5 vnt.), vyšniniai pomidorai (indelis), vištienos filė (1 vnt.), „Santa Maria“ prieskoniai paukštienai, agurkas (0,5 vnt.).

Padažui: „Santa Maria“ provanso prieskoninių žolelių, išspausta česnako skiltelė (1 vnt.), citrinų sultys (0,5 vnt.), alyvuogių aliejus (100 ml), Vusterio padažas (1 a.š.), malti juodieji pipirai.

 

Vištienos file supjaustyti gabalėliais ir pagardinus prieskoniais apkepinti su šlakeliu aliejaus. Iceberg salotas suplėšyti mažesniais gabalėliais, pomidoriukus perpjauti pusiau, agurkus supjaustyti kubeliais, suberti apkepintą vištieną. Padažui sumaišyti visus ingridientus ir užpylus ant salotų išmaišyti.  

Skanaus!

Jurgita Macienė, Šiauliai

Pasidalinkite savo mėgstamiausių patiekalų receptais. Receptus su nuotraukomis siųskite el.p. zaidimai@lzinios.lt. Visus publikuosime rubrikoje Skanaus!

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"