TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Kalafiorų sriuba su lydytu sūreliu

2014 01 02 15:15
beatulia.blogspot.com nuotrauka

Šita sriuba yra labai mėgstama mano sūnaus. Ir žiauriai paprasta. Užtat verdu gana dažnai ir jis visada paprašo antros lėkštės. Kad nepamirščiau, kas jam patinka - lai turi savo vietą tinklaraštyje. 

Reikės:

Svogūno

Morkos

Kalafioro

Susmulkintų krapų šaukštelis

1/4 šaukštelio indiškų prieskonių (naudojau Sambar masala)

2 šaukštų lydyto sūrelio

Druskos, pipirų

Aliejaus ir sviesto

Puode įkaitiname šlakelį aliejaus su gabalėliu sviesto, suberiame prieskonius, kad pakeptų 15-20 sekundžių. Svogūną smulkiai susipjaustome, morką supjaustome pusiniais griežinėliais. Beriame juos į aliejų ir pakepiname bent 5 minučių.

Kalafiorą padaliname žiedynėliais, nuplauname ir suberiame į puodą. Kliustelime vandens ir verdame, kol daržovės bus tokio minkštumo, kuris mums tinka ir patinka. Aš mėgstu, kad jos būtų dar truputį kietokos ir nesuvirusios iki galo - na, kad būtų ką kramtyti.

Beriame druskos, pipirų, dedame lydytą sūrelį (Mildutė ar pan.) ir krapus. Kai sūrelis ištirps - sriuba paruošta!

Braškės su pipirais

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"