Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISŠEIMA IR SVEIKATATRASA
ŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIA
ĮDOMYBĖS

Kepta sprandinė

 
2013 03 28 0:00
Autorės nuotr.

Reikės: kiaulienos sprandinė (2 kg), druska (2 a.š.), česnakai (4 skiltelės), Vorčesterio padažas (7 v.š.), juodieji pipirai, malta paprika, lauro lapai, „Santa Maria“sodo prieskoninės žolelės.

Kiaulienos sprandinę kruopščiai nuplauti, nusausinti ir įtrinti prieskoniais, palikti valandai pastovėti šaltai, dėti į kepimo rankovę, užtaisyti galus ir kepti apie 1,5 val. 180 laipsnių orkaitėje. Pabaigoje galima rankovę prakirpti ir dar šiek tiek apskrudinti mėsytę. Tiekti su mėgstamu garnyru.  

Skanaus!

Jurgita Macienė, Šiauliai

Pasidalinkite savo mėgstamiausių patiekalų receptais. Receptus su nuotraukomis siųskite el.p. zaidimai@lzinios.lt. Visus publikuosime rubrikoje Skanaus!

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasĮdomybėsKontaktai
IstorijaJurgos virtuvėKomentaraiKonkursaiReklaminiai priedai
KultūraLietuvaMokslas ir ITPasaulisPrenumerata
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"