TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Kepta sprandinė

2013 03 28 0:00
Autorės nuotr.

Reikės: kiaulienos sprandinė (2 kg), druska (2 a.š.), česnakai (4 skiltelės), Vorčesterio padažas (7 v.š.), juodieji pipirai, malta paprika, lauro lapai, „Santa Maria“sodo prieskoninės žolelės.

Kiaulienos sprandinę kruopščiai nuplauti, nusausinti ir įtrinti prieskoniais, palikti valandai pastovėti šaltai, dėti į kepimo rankovę, užtaisyti galus ir kepti apie 1,5 val. 180 laipsnių orkaitėje. Pabaigoje galima rankovę prakirpti ir dar šiek tiek apskrudinti mėsytę. Tiekti su mėgstamu garnyru.  

Skanaus!

Jurgita Macienė, Šiauliai

Pasidalinkite savo mėgstamiausių patiekalų receptais. Receptus su nuotraukomis siųskite el.p. zaidimai@lzinios.lt. Visus publikuosime rubrikoje Skanaus!

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"