TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Kepti obuoliai su jogurtu

2011 10 06 17:14

Desertui reikės: 2 obuolių, 1 valg. šaukšt. sviesto, 1 stiklinės paskrudintų graikinių riešutų, 125 g natūralaus jogurto, 2 arbat. šaukšt. medaus.

Paruošimas:

Obuolius perpjaukite pusiau, išimkite sėklas. Guldykite pjūvio vieta į keptuvę storu dugnu su ištirpintu sviestu ir cukrumi. Kepkite apie 3-5 minutes. Kai cukrus ims lydytis ir ruduoti, keptuvę pašaukite į 230 °C įkaitintą orkaitę ir kepkite 15 min. Likusį cukrų berkite į keptuvę su žiupsneliu druskos ir kaitinkite kol cukrus išsilydys ir paruduos, nukelkite keptuvę, suberkite į ją riešutus ir sumaišykite juos su karamele. Iškepusius obuolius dėkite į lėkštę, pabarstykite karamelizuotais riešutais ir apliekite jogurtu, sumaišytu su medumi.

Skanaus!

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"