TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Kiaulienos kepsnys

2011 10 06 16:38

Patiekalui reikės: 4 gabalėlių (po 200 g) kiaulienos išpjovos.Marinatui reikės: žiupsnelio grūstų pipirų, ½ šaukšto garstyčių, 1 arbat. šaukštelio medaus, 1 šaukšto alyvuogių aliejaus, skiltelės česnako, druskos, ½ apelsino sulčių, grūstų pipirų, 50-70 g sauso raudonojo vyno.

Paruošimas:Nuo kiaulienos gabalėlių nuimkite plėves, kad mėsa kepant nesusitrauktų. Tada sumaišykite marinato ingredientus ir ištrinkite jais mėsą. Marinuoti reikia ne ilgiau kaip valandą. Kepsnį galima verti ant iešmo išilgai raumens. Kepti ant labai karštų žarijų, vartant kas 5-7 min. ir palaistant vynu.Labai svarbu, kad kepsnys išliktų sultingas. Aliejus kepsniui padeda gražiai apskrusti.Patiekite su šviežiomis daržovėmis arba daržovių salotomis. Prie šio kepsnio galite ant tų pačių grotelių pakepti ir daržovių (cukinijų, bulvių puselių su lupenomis, kepto česnako ir kt.).Skanaus!

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"