Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISGYNYBAŠEIMA IR SVEIKATA
ŠVIETIMASŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIJA
ĮDOMYBĖS

Kiaulienos kepsnys

 
2011 10 06 16:38

Patiekalui reikės: 4 gabalėlių (po 200 g) kiaulienos išpjovos.Marinatui reikės: žiupsnelio grūstų pipirų, ½ šaukšto garstyčių, 1 arbat. šaukštelio medaus, 1 šaukšto alyvuogių aliejaus, skiltelės česnako, druskos, ½ apelsino sulčių, grūstų pipirų, 50-70 g sauso raudonojo vyno.

Paruošimas:Nuo kiaulienos gabalėlių nuimkite plėves, kad mėsa kepant nesusitrauktų. Tada sumaišykite marinato ingredientus ir ištrinkite jais mėsą. Marinuoti reikia ne ilgiau kaip valandą. Kepsnį galima verti ant iešmo išilgai raumens. Kepti ant labai karštų žarijų, vartant kas 5-7 min. ir palaistant vynu.Labai svarbu, kad kepsnys išliktų sultingas. Aliejus kepsniui padeda gražiai apskrusti.Patiekite su šviežiomis daržovėmis arba daržovių salotomis. Prie šio kepsnio galite ant tų pačių grotelių pakepti ir daržovių (cukinijų, bulvių puselių su lupenomis, kepto česnako ir kt.).Skanaus!

DALINTIS:
 
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasGynybaKontaktai
ĮdomybėsIstorijaJurgos virtuvėKomentaraiReklaminiai priedai
KonkursaiKultūraLietuvaMokslas ir ITPrenumerata
PasaulisSportasŠeima ir sveikataŠvietimasKarjera
TrasaŽmonės
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"