Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISGYNYBAŠEIMA IR SVEIKATA
ŠVIETIMASŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIJA
ĮDOMYBĖS

Kiaulienos sprandinės kepsneliai

 
2011 10 06 17:06

Patiekalui reikės: 500 g kiaulienos sprandinės, 2 valgomųjų šaukštų garstyčių, 2 valgomųjų šaukštų raudonojo vyno acto, druskos, pipirų.

Paruošimas: 

Sumaišykite garstyčias, actą, druską ir pipirus. Šiuo mišiniu įtrinkite supjaustytą riekelėmis kiaulienos sprandinę. Marinuokite apie 3 val. Ant grotelių kepkite apie 10 min. Patiekite kepsnį su virtomis apkeptomis bulvėmis, keptomis ant grotelių daržovėmis – paprika, cukinija, pomidorais.

Skanaus!

DALINTIS:
 
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasGynybaKontaktai
ĮdomybėsIstorijaJurgos virtuvėKomentaraiReklaminiai priedai
KonkursaiKultūraLietuvaMokslas ir ITPrenumerata
PasaulisSportasŠeima ir sveikataŠvietimasKarjera
TrasaŽmonės
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"