TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Kiaulienos sprandinės kepsneliai

2011 10 06 17:06

Patiekalui reikės: 500 g kiaulienos sprandinės, 2 valgomųjų šaukštų garstyčių, 2 valgomųjų šaukštų raudonojo vyno acto, druskos, pipirų.

Paruošimas: 

Sumaišykite garstyčias, actą, druską ir pipirus. Šiuo mišiniu įtrinkite supjaustytą riekelėmis kiaulienos sprandinę. Marinuokite apie 3 val. Ant grotelių kepkite apie 10 min. Patiekite kepsnį su virtomis apkeptomis bulvėmis, keptomis ant grotelių daržovėmis – paprika, cukinija, pomidorais.

Skanaus!

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"