TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas. Agurkai konservuoti su garstyčiomis

2012 08 23 0:00

Labai geras receptas, agurkai būna traškūs. Pagal šį receptą gal kiek per daug acto, todėl pageidaujant švelnesnių agurkų, galima acto kiekį mažinti.

Reikės: 4 kg agurkų, 200 g aliejaus, 200 g cukraus, 200 g 9% acto, 100 g druskos, 2 v.š. sausų garstyčių, 50 g smulkiai supjaustytų česnakų, 2 a.š. maltų juodų pipirų.

Galima naudoti ir senesnius agurkus, tik jiems reikėtų nulupti odelę ir išpjauti didžiausias sėklas. Agurkai pjaustomi vidutinio dydžio skiltelėmis. Visi ingredientai sumaišomi puode ir pastatomi porai valandų, kad išsiskirtų sultys. Mišinį dedame į sterilizuotus stiklainiukus, įstatome į puodą su neprisuktais dangteliais ir sterilizuojame 30 minučių. Užsukame dangtelius, atšaldome.

Galina

Norite dalyvauti konkurse? Siųskite konservuotų daržovių, grybų ir kitų žiemos gėrybių receptą su nuotrauka el.paštu zaidimai@lzinios.lt ir laimėkite Kotanyi prieskonių rinkinį. Rugpjūčio 27 d. paskelbsime devynis laiminguosius!

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"