TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas. Agurkinis padažas

2012 04 20 0:00

Reikės: 3 nedidelių šviežių agurkų, 1 mėlynojo svogūno, 100 ml natūralaus jogurto, 2-3 arbat.š. šviežių smulkintų žalumynų (tinka krapai, petražolės, mėtos, svogūnų laiškai, kalendra), 1 v.š. citrinų sulčių, 2 skiltelių česnako, pagal skonį jūros druskos ir šviežiai maltų pipirų.

Agurkus sutarkuokite ir pasūdę palikite pusvalandžiui, kad išsiskirtų sultys. Tuo metu labai smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką. Agurkus nusunkite, sultis išpilkite, o minkštimą sumaišykite su česnaku ir svogūnais.

Suberkite žalumynus ir supilkite jogurtą. Atsargiai išmaišykite ir po lašą sulašinkite citrinų sultis. Įberkite kiek norisi pipirų. Prieš patiekiant būtina šaldytuve palaikyti apie valandą. Padažas šaldytuve bus šviežias ne ilgiau kaip dvi paras.

Skanaus!

Solveiga Moliškienė, Jurbarkas

Siųskite ir jūs savo salotų, sriubos ar padažo receptą ir dalyvaukite konkurse. Gegužės 4 d. paskelbsime devynis laiminguosius, kurie laimės „Kotanyi“ prieskonių komplektus.

Receptus su išsamiu aprašymu, nurodant ingredientų sąrašą bei gamybos procesą, ir nuotraukomis siųskite el.paštu zaidimai@lzinios.lt. Nepamirškite nurodyti savo vardo, pavardės bei miesto, iš kurio esate.

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"