Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISŠEIMA IR SVEIKATATRASA
ŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIA
ĮDOMYBĖS

Konkursas. Aliejuje ir raudonajame vyne marinuotos mėsos kepsneliai

 
2012 06 13 15:31

Reikės: po 250 ml alyvuogių aliejaus ir raudonojo vyno (geriausia sauso),6-7 smulkintų arba traiškytų česnako skiltelių, juodųjų pipirų žirneliais, 2 šviežių rozmarino stiebų, 1 kg kiaulienos (tinka ir jautiena, veršiena).

Į dubenį sudėkite česnaką, pipirus ir rozmarinus, užpilkite vynu ir aliejumi. Gerai išmaišykite ir užpilkite ant supjaustytos mėsos. Uždenkite ir marinuokite šaldytuve apie 8 val.

Mėsą kepkite ant grotelių. Ji bus minkšta ir sultinga.

Skanaus!

Simona, Vilnius

Siųskite ir jūs savo ant grotelių kepto patiekalo receptą, dalyvaukite konkurse ir laimėkite "Kėdainių fabriko" puikių padažų.

Receptus su išsamiu aprašymu, nurodant ingredientų sąrašą bei gamybos procesą, ir nuotraukomis siųskite el.paštu zaidimai@lzinios.lt. Nepamirškite nurodyti savo vardo, pavardės bei miesto, iš kurio esate.

DALINKIS:
0
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasĮdomybėsKontaktai
IstorijaJurgos virtuvėKomentaraiKonkursaiReklaminiai priedai
KultūraLietuvaMokslas ir ITPasaulisPrenumerata
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"