TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas. Aliejuje ir raudonajame vyne marinuotos mėsos kepsneliai

2012 06 13 15:31

Reikės: po 250 ml alyvuogių aliejaus ir raudonojo vyno (geriausia sauso),6-7 smulkintų arba traiškytų česnako skiltelių, juodųjų pipirų žirneliais, 2 šviežių rozmarino stiebų, 1 kg kiaulienos (tinka ir jautiena, veršiena).

Į dubenį sudėkite česnaką, pipirus ir rozmarinus, užpilkite vynu ir aliejumi. Gerai išmaišykite ir užpilkite ant supjaustytos mėsos. Uždenkite ir marinuokite šaldytuve apie 8 val.

Mėsą kepkite ant grotelių. Ji bus minkšta ir sultinga.

Skanaus!

Simona, Vilnius

Siųskite ir jūs savo ant grotelių kepto patiekalo receptą, dalyvaukite konkurse ir laimėkite "Kėdainių fabriko" puikių padažų.

Receptus su išsamiu aprašymu, nurodant ingredientų sąrašą bei gamybos procesą, ir nuotraukomis siųskite el.paštu zaidimai@lzinios.lt. Nepamirškite nurodyti savo vardo, pavardės bei miesto, iš kurio esate.

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"