Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISGYNYBAŠEIMA IR SVEIKATA
ŠVIETIMASŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIJA
ĮDOMYBĖS

Konkursas. Angliškas velykinis keksas su migdolo drožlėmis

 
2013 03 21 15:15
Autorės nuotr.
Autorės nuotr.

Reikės: sviestas (250 g), kiaušiniai (5 vnt.), citrina (1 vnt.), romas (2 šaukštai), miltai (250 g), razinos (300 g), smulkinti migdolai (50 g), cinamonas (1/2 šaukštelio), cukraus pudra (apibarstymui).

Cukrų sumaišyti su kiaušiniais, išplakti. Sviestą ištirpinti, atvėsinti, supilti į kiaušinius, suberti citrinos žievelę, riešutus, razinas, cinamoną, supilti romą, suberti miltus. Išmaišytą tešlą sukrėsti į riebalais pateptą formą, papuošti riešutais. Pašauti į karštą orkaitę ir kepti 30-35 min. Atvėsinti, pabarstyti cukraus pudra. 

Labai paprastai ir greitai pagaminamas!

Skanaus!

Jurgita Macienė, Šiauliai

DALINTIS:
 
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasGynybaKontaktai
ĮdomybėsIstorijaJurgos virtuvėKomentaraiReklaminiai priedai
KonkursaiKultūraLietuvaMokslas ir ITPrenumerata
PasaulisSportasŠeima ir sveikataŠvietimasKarjera
TrasaŽmonės
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"