TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas. Angliškas velykinis keksas su migdolo drožlėmis

2013 03 21 15:15
Autorės nuotr.

Reikės: sviestas (250 g), kiaušiniai (5 vnt.), citrina (1 vnt.), romas (2 šaukštai), miltai (250 g), razinos (300 g), smulkinti migdolai (50 g), cinamonas (1/2 šaukštelio), cukraus pudra (apibarstymui).

Cukrų sumaišyti su kiaušiniais, išplakti. Sviestą ištirpinti, atvėsinti, supilti į kiaušinius, suberti citrinos žievelę, riešutus, razinas, cinamoną, supilti romą, suberti miltus. Išmaišytą tešlą sukrėsti į riebalais pateptą formą, papuošti riešutais. Pašauti į karštą orkaitę ir kepti 30-35 min. Atvėsinti, pabarstyti cukraus pudra. 

Labai paprastai ir greitai pagaminamas!

Skanaus!

Jurgita Macienė, Šiauliai

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"