TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas. Ant grilio kepti kalmarai

2012 07 07 0:01

Ingredientai: ketvirtadalis puoduko alyvų aliejaus, pusantro valgomojo šaukšto šviežių citrinos sulčių, pusė arbatinio šaukštelio druskos, viena plonai supjaustyta česnako galvutė, pusė arbatinio šaukštelio džiovinto raudonėlio, pusė kilogramo nuvalytos ir nusausintos kalmaro mėsos.

Dubenėlyje sumaišome  aliejų, citrinos sultis ir druską. Suberiame česnaką ir raudonėlį. Į dubenėlį sudedame gabalėliais supjaustytą kalmaro mėsą, išmaišome, uždengiame ir marinuojame apie 1-2 val.

Įkaitiname grilį ir kepame marinuotus kalmaro gabalėlius (apie 1 minutę kiekvieną pusę). Neperdeginkite!

Prieš valgant galima papildomai paskaninti pipirais ar citrinos sultimis. Skanauti rekomenduojama su salotomis.

SKANAUS!

Rūta, Grigiškės

Siųskite ir jūs savo ant grotelių kepto patiekalo receptą, dalyvaukite konkurse ir laimėkite "Kėdainių fabriko" puikių padažų.

Receptus su išsamiu aprašymu, nurodant ingredientų sąrašą bei gamybos procesą, ir nuotraukomis siųskite el.paštu zaidimai@lzinios.lt. Nepamirškite nurodyti savo vardo, pavardės bei miesto, iš kurio esate.

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"