Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISŠEIMA IR SVEIKATATRASA
ŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIA
ĮDOMYBĖS

Konkursas. Ant grilio kepti kalmarai

 
2012 07 07 0:01

Ingredientai: ketvirtadalis puoduko alyvų aliejaus, pusantro valgomojo šaukšto šviežių citrinos sulčių, pusė arbatinio šaukštelio druskos, viena plonai supjaustyta česnako galvutė, pusė arbatinio šaukštelio džiovinto raudonėlio, pusė kilogramo nuvalytos ir nusausintos kalmaro mėsos.

Dubenėlyje sumaišome  aliejų, citrinos sultis ir druską. Suberiame česnaką ir raudonėlį. Į dubenėlį sudedame gabalėliais supjaustytą kalmaro mėsą, išmaišome, uždengiame ir marinuojame apie 1-2 val.

Įkaitiname grilį ir kepame marinuotus kalmaro gabalėlius (apie 1 minutę kiekvieną pusę). Neperdeginkite!

Prieš valgant galima papildomai paskaninti pipirais ar citrinos sultimis. Skanauti rekomenduojama su salotomis.

SKANAUS!

Rūta, Grigiškės

Siųskite ir jūs savo ant grotelių kepto patiekalo receptą, dalyvaukite konkurse ir laimėkite "Kėdainių fabriko" puikių padažų.

Receptus su išsamiu aprašymu, nurodant ingredientų sąrašą bei gamybos procesą, ir nuotraukomis siųskite el.paštu zaidimai@lzinios.lt. Nepamirškite nurodyti savo vardo, pavardės bei miesto, iš kurio esate.

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasĮdomybėsKontaktai
IstorijaJurgos virtuvėKomentaraiKonkursaiReklaminiai priedai
KultūraLietuvaMokslas ir ITPasaulisPrenumerata
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"