Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISŠEIMA IR SVEIKATA
TRASAŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR IT
ĮDOMYBĖS

Konkursas. Ant grilio keptos krevetės

2012 07 04 11:27

Reikės: 400 g šaldytų didelių krevečių, 100 g pomidorų padažo, 1 česnako skiltelės, džiovinto baziliko, druskos pagal skonį.

Sumaišome pomidorų padažą, smulkiai supjaustytą česnaką ir prieskonius.

Krevetes atšildome, nuvalome, sudedame į paruoštą padažą-marinatą ir sumaišę paliekame apie pusvalandžiui, kad krevetės būtų gerai juo padengtos.

Kepame iš marinato išimtas krevetes ant grilio kelias minutes, kol apskrunda.

Skanaus!

Justė, Vilnius

Siųskite ir jūs savo ant grotelių kepto patiekalo receptą, dalyvaukite konkurse ir laimėkite "Kėdainių fabriko" puikių padažų.

Receptus su išsamiu aprašymu, nurodant ingredientų sąrašą bei gamybos procesą, ir nuotraukomis siųskite el.paštu zaidimai@lzinios.lt. Nepamirškite nurodyti savo vardo, pavardės bei miesto, iš kurio esate.

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasĮdomybėsKontaktai
IstorijaJurgos virtuvėKomentaraiKonkursaiReklaminiai priedai
KultūraLietuvaMokslas ir ITPasaulisPrenumerata
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"