TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas. Ant grotelių kepta lašiša

2012 06 29 0:00

2 porcijoms reikės: 2 lašišos gabaliukai, 2 česnakų skiltelės, petražolių pluoštelis, po 2 v.š. žemės riešutų (gali būti sūdyti) ir tarkuoto parmezano sūrio, druskos, juodų pipirų, apie 60 ml alyvuogių aliejaus, 0,5 kg voveraičių, 25 g sviesto.

Riešutus pakaitinkite sausoje keptuvėje nuolat maišydami. Kai tik pajusite, jog riešutai ėmė skleisti aromatą, iškart nukelkite nuo ugnies.

Blenderiu sutrinkite petražoles, riešutus, alyvuogių aliejų ir 1 skiltelę česnako. Padažą pagardinkite druska, pipirais ir įmaišykite tarkuotą parmezaną.

Lašišos gabaliukuose padarykite po dvi įpjovas ir atsargiai prikimškite po šaukštelį padažo. Lašišos odeles patepkite aliejumi ir dėkite oda į apačią ant grotelių. Kepkite  apie 15 min. ant grilio. Baigiant kepti pagardinkite druska, šviežiai maltais pipirais, pašlaktykite ir papuoškite citrina.

Voveraites pakepkite su trupučio sviesto, įmeskite kapotą skiltelę česnako. Pabaigoje sudėkite likusį žolelių padažą ir dar truputį patroškinkite.

Skanaus!

Violeta, Vilnius

Siųskite ir jūs savo ant grotelių kepto patiekalo receptą, dalyvaukite konkurse ir laimėkite "Kėdainių fabriko" puikių padažų.

Receptus su išsamiu aprašymu, nurodant ingredientų sąrašą bei gamybos procesą, ir nuotraukomis siųskite el.paštu zaidimai@lzinios.lt. Nepamirškite nurodyti savo vardo, pavardės bei miesto, iš kurio esate.

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"