TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas. Ant grotelių kepta žuvis su agrastų padažu

2012 05 22 11:40

Reikės: 1 kg šviežios žuvies, 50 g sviesto, druskos, pipirų. Padažui reikės: 500 g agrastų, 1 v.š. cukraus, 2 v.š. sviesto.

Išdarinėtas žuvis aptepti lydytu sviestu, pasūdyti, pagardinti pipirais ir ant vidutinio karštumo žarijų kiekvieną pusę pakepti po 8 min. Galima kepti ir keptuvėje, tuomet prieš kepant sviestu tepti nereikia.

Padažo paruošimas: gilesniame inde ištirpinkite sviestą, suberkite cukrų, agrastus ir užvirinkite. Po to truputį sumažinkite ugnį ir troškinkite apie 15 min., kol agrastai suminkštės, bet nevirs koše.

Skanaus!

Liepa Bukauskaitė, Vilnius

Siųskite ir jūs savo ant grotelių kepto patiekalo ar jo marinato receptą ir dalyvaukite konkurse. Birželio 10 d. paskelbsime devynis laiminguosius, kurie laimės „Kotanyi“ prieskonių komplektus.

Receptus su išsamiu aprašymu, nurodant ingredientų sąrašą bei gamybos procesą, ir nuotraukomis siųskite el.paštu zaidimai@lzinios.lt. Nepamirškite nurodyti savo vardo, pavardės bei miesto, iš kurio esate.

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"