Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISŠEIMA IR SVEIKATATRASA
ŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIA
ĮDOMYBĖS

Konkursas. Ant grotelių kepta žuvis su agrastų padažu

 
2012 05 22 11:40

Reikės: 1 kg šviežios žuvies, 50 g sviesto, druskos, pipirų. Padažui reikės: 500 g agrastų, 1 v.š. cukraus, 2 v.š. sviesto.

Išdarinėtas žuvis aptepti lydytu sviestu, pasūdyti, pagardinti pipirais ir ant vidutinio karštumo žarijų kiekvieną pusę pakepti po 8 min. Galima kepti ir keptuvėje, tuomet prieš kepant sviestu tepti nereikia.

Padažo paruošimas: gilesniame inde ištirpinkite sviestą, suberkite cukrų, agrastus ir užvirinkite. Po to truputį sumažinkite ugnį ir troškinkite apie 15 min., kol agrastai suminkštės, bet nevirs koše.

Skanaus!

Liepa Bukauskaitė, Vilnius

Siųskite ir jūs savo ant grotelių kepto patiekalo ar jo marinato receptą ir dalyvaukite konkurse. Birželio 10 d. paskelbsime devynis laiminguosius, kurie laimės „Kotanyi“ prieskonių komplektus.

Receptus su išsamiu aprašymu, nurodant ingredientų sąrašą bei gamybos procesą, ir nuotraukomis siųskite el.paštu zaidimai@lzinios.lt. Nepamirškite nurodyti savo vardo, pavardės bei miesto, iš kurio esate.

DALINKIS:
0
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasĮdomybėsKontaktai
IstorijaJurgos virtuvėKomentaraiKonkursaiReklaminiai priedai
KultūraLietuvaMokslas ir ITPasaulisPrenumerata
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"