Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISGYNYBAŠEIMA IR SVEIKATA
ŠVIETIMASŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIJA
ĮDOMYBĖS

Konkursas. Ant grotelių kepti pievagrybiai su sūriu ir migdolais

 
2012 05 31 12:09

Jums reikės: 500 g pievagrybių (geriau didesni arba griliui skirti), 0,5 citrinos, 1/3 stiklinės sezamų aliejaus, pagal skonį pipirų, druskos, džiovintų čiobrelių ir krapų, 120 g mozarellos sūrio, 1 saujos migdolų riešutų.

Pievagrybiai pamarinuojami 1 – 2 val. ьarinate, kurį sudaro: citrinos sultys sezamų aliejus, džiovinti čiobreliai, druska, pipirai. Tuomet išskuobiamas pievagrybių visus ir dedamas įdaras (tarkuotas mozarella sūris, malti migdolų riešutai, druska, pipirai, krapai). Įdaryti grybai sumaunami ant medinių iešmelių ir kepami grilyje.

Skanaus!

Edita Aleksandravičienė, Šiauliai

Siųskite ir jūs savo ant grotelių kepto patiekalo ar jo marinato receptą ir dalyvaukite konkurse. Birželio 10 d. paskelbsime devynis laiminguosius, kurie laimės „Kotanyi“ prieskonių komplektus.

Receptus su išsamiu aprašymu, nurodant ingredientų sąrašą bei gamybos procesą, ir nuotraukomis siųskite el.paštu zaidimai@lzinios.lt. Nepamirškite nurodyti savo vardo, pavardės bei miesto, iš kurio esate.

DALINTIS:
 
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasGynybaKontaktai
ĮdomybėsIstorijaJurgos virtuvėKomentaraiReklaminiai priedai
KonkursaiKultūraLietuvaMokslas ir ITPrenumerata
PasaulisSportasŠeima ir sveikataŠvietimasKarjera
TrasaŽmonės
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"