TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas.Aštrios tigrinių krevečių uodegėlės

2013 05 01 0:00

Reikės: 20 tigrinių krevečių, 2 aitriųjų paprikš, 4 skiltelių česnakų, 4 v.š. alyvuogių aliejaus, 2 saujų šviežių mėtų, citrinos, druskos, pipirų. 

Aitriąsias paprikas perpjauti pusiau, pašalinti sėklas ir susmulkinti. Česnako skilteles nulupti ir sukapoti.

Paprikas ir česnakus sudėti į dubenėlį, įberti žiupsnelį druskos, užpilti aliejumi ir išmaišyti. Paruoštu marinatu užpilti krevetes ir šaldytuve laikyti parą.

Dabar pasiruošim padažą. Mėtas susmulkinti. Nuo citrinos nutarkuoti žieveles ir išspausti sultis. Jas supilti ant smulkintų mėtų, suberti žieveles, pabarstyti druska, pipirais ir išmaišyti (galima įpilti šaukštą alyvuogių aliejaus).

Krevetes išimti iš marinato ir sumauti ant medinių iešmelių. Ant grotelių iš kiekvienos pusės kepti po kelias minutes, kol taps rausvos. Patiekti su mėtų padažu.

Grytė K., Kaunas

Iki ge­­gu­­žės 9 d. kvie­­čia­­me pa­­si­­da­­lin­­ti jū­­sų mėgs­­ta­­miau­­sių pa­­va­­sa­­ri­­nių pa­­tie­­ka­­lų re­­cep­­tais, ku­­riuos siųs­­ki­­te el.p. zai­­di­­mai@l­­zi­­nios.lt. Vi­­sus gau­­tus re­­cep­­tus pub­­li­­kuo­­si­­me rub­­ri­­ko­­je "Ska­­naus!". Net de­­šim­­čiai lai­­min­­gų­­jų pa­­do­­va­­no­­si­­me po Ko­­ta­­nyi prie­­sko­­nių rinkinį.

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"