TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas: Avienos basturma

2011 11 11 9:00

Bastrumai reikės: 800 gr avienos kumpio arba nugarinės, 2 svogūnų, 1 v.š. acto, 2 v.š. vandens, 1 v.š. kiaulienos taukų, 2 pomidorų, druskos, kvapiųjų pipirų. 

Mėsą supjaustykite plačiomis juostomis (turėtų išeiti 4 juostos), lengvai pamuškite, pasūdykite, apibarstykite pipirais, pašlakstykite actu (actą , atskiestu vandeniu, ir sumaišę su žiedeliais pjaustytais svogūnais 3-4 val. palaikykite šaltai.

Ant kiekvienos juostos dėkite griežinėliais pjaustytų pomidorų, svogūnų, sukite jas pailgais ritinėliais ir užvėrę ant atskirų iešmelių kepkite virš karštų anglių, retkarčiais patepdami taukais.

Vytautas Kliunka, Kretinga

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"