Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISGYNYBAŠEIMA IR SVEIKATA
ŠVIETIMASŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIJA
ĮDOMYBĖS

Konkursas: Avienos basturma

 
2011 11 11 9:00

Bastrumai reikės: 800 gr avienos kumpio arba nugarinės, 2 svogūnų, 1 v.š. acto, 2 v.š. vandens, 1 v.š. kiaulienos taukų, 2 pomidorų, druskos, kvapiųjų pipirų. 

Mėsą supjaustykite plačiomis juostomis (turėtų išeiti 4 juostos), lengvai pamuškite, pasūdykite, apibarstykite pipirais, pašlakstykite actu (actą , atskiestu vandeniu, ir sumaišę su žiedeliais pjaustytais svogūnais 3-4 val. palaikykite šaltai.

Ant kiekvienos juostos dėkite griežinėliais pjaustytų pomidorų, svogūnų, sukite jas pailgais ritinėliais ir užvėrę ant atskirų iešmelių kepkite virš karštų anglių, retkarčiais patepdami taukais.

Vytautas Kliunka, Kretinga

DALINTIS:
 
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasGynybaKontaktai
ĮdomybėsIstorijaJurgos virtuvėKomentaraiReklaminiai priedai
KonkursaiKultūraLietuvaMokslas ir ITPrenumerata
PasaulisSportasŠeima ir sveikataŠvietimasKarjera
TrasaŽmonės
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"