Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISŠEIMA IR SVEIKATA
TRASAŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIA
ĮDOMYBĖS

Konkursas: Avienos mėsainiai

2011 11 15 8:00

Patiekalui reikės: 1 kg neriebios maltos avienos, 1 kiaušinio, 0,5 svogūno, 3 skiltelių česnako, 3 v.š. garstyčių, 1 v.š. smulkiai supjaustytų rozmarinų, druskos, pipirų.

Svogūnus smulkiai supjaustykite. Mėsą sumaišykite su likusiais ingredientais ir suformuokite nedidelius mėsainius (kotletukus). Kepkite ant grotelių po 3 min. iš kiekvienos pusės.

Paruoštą mėsainį patiekite su ant grotelių pašildyta bandele ir šviežiomis daržovėmis.

Skanaus!

Jonas Vaigniuras, Kaunas

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasĮdomybėsKontaktai
IstorijaJurgos virtuvėKomentaraiKonkursaiReklaminiai priedai
KultūraLietuvaMokslas ir ITPasaulisPrenumerata
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"