Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISGYNYBAŠEIMA IR SVEIKATA
ŠVIETIMASŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIJA
ĮDOMYBĖS

Konkursas: Avienos mėsainiai

 
2011 11 15 8:00

Patiekalui reikės: 1 kg neriebios maltos avienos, 1 kiaušinio, 0,5 svogūno, 3 skiltelių česnako, 3 v.š. garstyčių, 1 v.š. smulkiai supjaustytų rozmarinų, druskos, pipirų.

Svogūnus smulkiai supjaustykite. Mėsą sumaišykite su likusiais ingredientais ir suformuokite nedidelius mėsainius (kotletukus). Kepkite ant grotelių po 3 min. iš kiekvienos pusės.

Paruoštą mėsainį patiekite su ant grotelių pašildyta bandele ir šviežiomis daržovėmis.

Skanaus!

Jonas Vaigniuras, Kaunas

DALINTIS:
 
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasGynybaKontaktai
ĮdomybėsIstorijaJurgos virtuvėKomentaraiReklaminiai priedai
KonkursaiKultūraLietuvaMokslas ir ITPrenumerata
PasaulisSportasŠeima ir sveikataŠvietimasKarjera
TrasaŽmonės
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"