TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas: Avienos mėsainiai

2011 11 15 8:00

Patiekalui reikės: 1 kg neriebios maltos avienos, 1 kiaušinio, 0,5 svogūno, 3 skiltelių česnako, 3 v.š. garstyčių, 1 v.š. smulkiai supjaustytų rozmarinų, druskos, pipirų.

Svogūnus smulkiai supjaustykite. Mėsą sumaišykite su likusiais ingredientais ir suformuokite nedidelius mėsainius (kotletukus). Kepkite ant grotelių po 3 min. iš kiekvienos pusės.

Paruoštą mėsainį patiekite su ant grotelių pašildyta bandele ir šviežiomis daržovėmis.

Skanaus!

Jonas Vaigniuras, Kaunas

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"