TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas. Avienos pjausniai

2012 06 18 10:54

Reikės: 3 avienos pjaustinių su kauliuku, pusės citrinos, druskos, stambiai grūstų juodujų pipirų, šakelės šviežio rozmarino, šakelės šviežių mėtų, 2 šaukštų alyvuogių aliejaus, svogūno, skiltelės česnako.

Česnaką, svogūną, mėtas ir rozmariną smulkiai supjaustyti ir apibarstyti pjaustinius. Išspausti citrinos sultis, pagardinti pipirais ir druska. Palikti vėsiai pastovėti.

Kepti grilyje apie 15 min., kartkartėmis apversti ir pašlakstyti marinatu.

Skanaus!

Inesa, Vilnius

Siųskite ir jūs savo ant grotelių kepto patiekalo receptą, dalyvaukite konkurse ir laimėkite "Kėdainių fabriko" puikių padažų.

Receptus su išsamiu aprašymu, nurodant ingredientų sąrašą bei gamybos procesą, ir nuotraukomis siųskite el.paštu zaidimai@lzinios.lt. Nepamirškite nurodyti savo vardo, pavardės bei miesto, iš kurio esate.

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"