Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISGYNYBAŠEIMA IR SVEIKATA
ŠVIETIMASŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIJA
ĮDOMYBĖS

Konkursas. Braškės su grietinėle

 
2012 06 19 10:15

Reikės: 250 g braškių, pusės apelsino sulčių, tarkuotos apelsino žievelės, šlakelio likerio (Cointeaur arba Grand Marnier), plaktos grietinėlės.

Braškes perpjaukite pusiau, suberkite į dubenėlį ir apšlaktykite apelsino sultimis bei šlakeliu likerio. Leiskite kokių 15 min. pastovėti. Tada dėkite šiek tiek braškių į lėkštelę, apibarstykite tarkuota apelsino žievele ir uždėkite plaktos grietinėlės.

Skanu ir labai gaivu :)

Simona, Kaunas

Siųskite ir jūs uogienės ar uogų patiekalo receptą ir dalyvaukite konkurse. Liepos 15 d. paskelbsime devynis laiminguosius, kurie laimės „Kotanyi“ prieskonių komplektus.

Receptus su išsamiu aprašymu, nurodant ingredientų sąrašą bei gamybos procesą, ir nuotraukomis siųskite el.paštu zaidimai@lzinios.lt. Nepamirškite nurodyti savo vardo, pavardės bei miesto, iš kurio esate.

DALINTIS:
 
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasGynybaKontaktai
ĮdomybėsIstorijaJurgos virtuvėKomentaraiReklaminiai priedai
KonkursaiKultūraLietuvaMokslas ir ITPrenumerata
PasaulisSportasŠeima ir sveikataŠvietimasKarjera
TrasaŽmonės
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"