Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISGYNYBAŠEIMA IR SVEIKATA
ŠVIETIMASŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIJA
ĮDOMYBĖS

Konkursas. Braškių uogienė su brendžiu

 
2012 06 16 0:00

Uogienei reikės: 4 stiklinių braškių, 1/2 stiklinės uogienių cukraus, 1/4 stiklinės brendžio, 1 a.š. vanilės ekstrakto.

Supjaustykite braškes ketvirčiais, sumaišykite su cukrumi ir 3 šaukštais brendžio.

Sudėkite į puodą ir maišant palaukite, kol užvirs. Tada sumažinkite ugnį ir pavirkite dar 45 min. retkarčiais pamaišant.

Nukėlus puodą nuo viryklės įmaišykite likusį brendį ir vanilę. Atvėsinkite iki kambario temperatūros ir supilstykite į stiklainėlius.

Skanaus!

Vilija, Kaunas

Siųskite ir jūs uogienės ar uogų patiekalo receptą ir dalyvaukite konkurse. Liepos 15 d. paskelbsime devynis laiminguosius, kurie laimės „Kotanyi“ prieskonių komplektus.

Receptus su išsamiu aprašymu, nurodant ingredientų sąrašą bei gamybos procesą, ir nuotraukomis siųskite el.paštu zaidimai@lzinios.lt. Nepamirškite nurodyti savo vardo, pavardės bei miesto, iš kurio esate.

DALINTIS:
 
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasGynybaKontaktai
ĮdomybėsIstorijaJurgos virtuvėKomentaraiReklaminiai priedai
KonkursaiKultūraLietuvaMokslas ir ITPrenumerata
PasaulisSportasŠeima ir sveikataŠvietimasKarjera
TrasaŽmonės
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"