Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISŠEIMA IR SVEIKATA
TRASAŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIA
ĮDOMYBĖS

Konkursas. Česnakinė kepta kaimiška višta su bulvėmis

2012 10 09 10:26

Reikės: kaimiškos vištos, bulvių su lupenomis.Marinatui: vienos citrinos sultys, česnako galvutės, druskos, maltų juodųjų pipirų, lauro lapų, kmynų, šiek tiek majonezo ir čili padažo.

Marinatui skirtus produktus sumaišome ir sutriname blenderiu. Jais ištepame visą vištą ir paliekame marinuotis 4-6 val. Išsimarinavusią vištą dedame į skardą, sudedame nuplautas bulves su lupenomis. Kepame apie 2 valandas, karts nuo karto apipilant sultiniu. Skanaus!

Lina Bulotienė, Panevėžys

Siųskite paukštienos patiekalo receptą su nuotrauka el.paštu zaidimai@lzinios.lt, dalyvaukite konkurse ir laimėkite Kotanyi prieskonių rinkinį!

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasĮdomybėsKontaktai
IstorijaJurgos virtuvėKomentaraiKonkursaiReklaminiai priedai
KultūraLietuvaMokslas ir ITPasaulisPrenumerata
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"