TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas. Česnakinė kepta kaimiška višta su bulvėmis

2012 10 09 10:26

Reikės: kaimiškos vištos, bulvių su lupenomis.Marinatui: vienos citrinos sultys, česnako galvutės, druskos, maltų juodųjų pipirų, lauro lapų, kmynų, šiek tiek majonezo ir čili padažo.

Marinatui skirtus produktus sumaišome ir sutriname blenderiu. Jais ištepame visą vištą ir paliekame marinuotis 4-6 val. Išsimarinavusią vištą dedame į skardą, sudedame nuplautas bulves su lupenomis. Kepame apie 2 valandas, karts nuo karto apipilant sultiniu. Skanaus!

Lina Bulotienė, Panevėžys

Siųskite paukštienos patiekalo receptą su nuotrauka el.paštu zaidimai@lzinios.lt, dalyvaukite konkurse ir laimėkite Kotanyi prieskonių rinkinį!

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"