Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISGYNYBAŠEIMA IR SVEIKATA
ŠVIETIMASŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIJA
ĮDOMYBĖS

Konkursas: Česnakiniai viščiukų sparneliai

 
2011 11 13 9:00

Patiekalui reikės: 1,5 kg viščiukų sparnelių. Marinatui reikės: apie 300 ml sojų padažo, 4 v.š. rudojo cukraus, 1 v.š. aitriųjų paprikų dribsnių, 1 v.š. česnakų granulių arba 6 - 8 trintos česnakų skiltelės, 2 v.š. sezamo aliejaus.

Sumaišykite visus produktus, skirtus marinatui, ir sudėkite į jį sparnelius.Palikite marinuotis per naktį šaltoje vietoje.

Sparnelius kepkite iki 180 laipsnių C įkaitintoje orkaitėje maždaug 1 val.

Regina Daujotaitė, Vilnius

DALINTIS:
 
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasGynybaKontaktai
ĮdomybėsIstorijaJurgos virtuvėKomentaraiReklaminiai priedai
KonkursaiKultūraLietuvaMokslas ir ITPrenumerata
PasaulisSportasŠeima ir sveikataŠvietimasKarjera
TrasaŽmonės
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"