TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas: Česnakiniai viščiukų sparneliai

2011 11 13 9:00

Patiekalui reikės: 1,5 kg viščiukų sparnelių. Marinatui reikės: apie 300 ml sojų padažo, 4 v.š. rudojo cukraus, 1 v.š. aitriųjų paprikų dribsnių, 1 v.š. česnakų granulių arba 6 - 8 trintos česnakų skiltelės, 2 v.š. sezamo aliejaus.

Sumaišykite visus produktus, skirtus marinatui, ir sudėkite į jį sparnelius.Palikite marinuotis per naktį šaltoje vietoje.

Sparnelius kepkite iki 180 laipsnių C įkaitintoje orkaitėje maždaug 1 val.

Regina Daujotaitė, Vilnius

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"