TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas. Cukinijų tortas su vištiena

2012 10 08 13:24

Ingredientai: 1 vidutinė cukinija, 2 kiaušiniai, 1 stiklinė miltų, svogūnas, rūkytos vištienos šlaunelė, 4 pomidorai, 100g fermentinio sūrio, česnakas, majonezas, druska, pipirai, krapai.

Burokine tarka sutarkuoti cukiniją. Įdėti druskos, pipirų, smulkiai pjaustytą svogūną, išplaktus kiaušinius ir miltus. Tešla turi gautis kaip blynelių, tirštesnė, kad geriau sektųsi apversti. Keptuvėje kepame tris didelius (per visą keptuvę) blynus. Kol kepa antras blynas ant pirmojo dedame įdarą: pertepame majonezu, pabarstome krapais, smulkiai pjaustytais česnakais, uždedame smulkintos vištienos, pabarstome tarkuotu fermentiniu sūriu, sudedame riekelėmis pjaustytą pomidorą ir iškart ant viršaus antrą iškeptą blyną. Kartojame įdarą. Galima valgyti tiek šiltą, tiek šaltą, bet skaniausia šiek tiek pravėsus, kai susigeria įdaras. Įdarą galima keisti pagal savo skonį ir fantaziją. Skanaus!

Kristina Urbonavičienė, Kaunas

  

Siųskite paukštienos patiekalo receptą su nuotrauka el.paštu zaidimai@lzinios.lt, dalyvaukite konkurse ir laimėkite Kotanyi prieskonių rinkinį!
DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"