Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISGYNYBAŠEIMA IR SVEIKATA
ŠVIETIMASŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIJA
ĮDOMYBĖS

Konkursas: Daržovių traškučiai

 
2011 11 30 14:00

Traškučiams reikės: saliero arba pastarnoko šaknies, citrinos, druskos, rapsų aliejaus traškučiams kepti.

Saliero šaknį nuvalykite, nuplaukite, supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į vandenį su citrinos sultimis, kad nepajuoduotų. Tada nusausinkite ir kepkite aliejuje, kol pagels. Sudėkite ant popierinių servetėlių,kad nuvarvėtų riebalai ir pabarstykite druska.

Gal tai nėra tradicinis Kalėdų patiekalas, bet labai skanus kaip užkandis Kalėdų stalui.

Skanaus!

Miglė Kontrimaitė, Kaunas

DALINTIS:
 
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasGynybaKontaktai
ĮdomybėsIstorijaJurgos virtuvėKomentaraiReklaminiai priedai
KonkursaiKultūraLietuvaMokslas ir ITPrenumerata
PasaulisSportasŠeima ir sveikataŠvietimasKarjera
TrasaŽmonės
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"