TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas: Daržovių traškučiai

2011 11 30 14:00

Traškučiams reikės: saliero arba pastarnoko šaknies, citrinos, druskos, rapsų aliejaus traškučiams kepti.

Saliero šaknį nuvalykite, nuplaukite, supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į vandenį su citrinos sultimis, kad nepajuoduotų. Tada nusausinkite ir kepkite aliejuje, kol pagels. Sudėkite ant popierinių servetėlių,kad nuvarvėtų riebalai ir pabarstykite druska.

Gal tai nėra tradicinis Kalėdų patiekalas, bet labai skanus kaip užkandis Kalėdų stalui.

Skanaus!

Miglė Kontrimaitė, Kaunas

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"