TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas. Desertinės salotos

2012 02 07 9:12

Salotoms reikės: apelsino, kriaušės, morkos, saliero lapkočio, po saują razinų ir skrudintų migdolų, pusės citrinos sulčių, raudonųjų pipirų, 100 ml brendžio, 1 v.š. alyvuogių aliejaus, druskos, sezono metu - saujos šviežių aviečių.

Razinas nuplaukite, nusausinkite ir pusvalandžiui pamerkite į brendį. Morkas supjaustykite šiaudeliais, salierus - griežinėliais, nuluptą kriaušę - kubeliais (truputį apšlakstykite citrinų sultimis kad nepatamsėtų). Visas daržoves ir vaisius dėkite į salotų dubenį. Ant viršaus berkite nuvarvintas razinas, skrudintus riešutus ir avietes.

Dabar paruoškime padažą. Išspaustas apelsinų sultis sumaišykite su aliejumi, nuo razinų likusiu brendžiu ir apelsinų džemu (tirščiais). Jei reikia, pasūdykite ir pagardinkite pipirais.

Padažu apliekite salotas. Salotos skaniausia su biskvitiniais sausainukais ar prancūziška bandele.

Lengvas ir skanus desertas romantiškam vakarui :)

Skanaus!

Monika Pocytė, Panevėžio r.

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"