TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas. Dešros ir paprikų kišas

2012 01 24 15:01

Jums reikės: 300 g dešros, 1 stikl. miltų, 3 v.š. sviesto, po 1 v.š. augalinių riebalų, tarkuoto kietojo sūrio ir grietinės, 1 a.š. druskos, 2 paprikų, 2 kiaušinių, 3 v.š. pieno.

Dubenyje sumaišykite miltus, sviestą, riebalus ir žiupsnelį druskos. Įpilkite 1,5 v.š. vandens ir gerai išmaišykite, jei tešla kieta - įpilkite dar šiek tiek vandens. Suformuokite tešlos kamuolį. Išklokite tešlą kepimo formoje ir kepkite iš anksto iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 7min.

Kol tešla kepa, didelėjekeptuvėje apkepkite susmulkintą dešrą, paprikas, kol pastarosios suminkštės. Išpilkite iš keptuvės bereikalingus riebalus. Mišinį sudėkite į dubenį, suberkite susmulkintą sūrį. Išmaišykite ir šiuo mišiniu išklokite tešlą. Atskirame inde sumaišykite kiaušinius, grietinę ir supilkite ant dešros ir paprikos. Kepkite apie 15 min. Sumažinkite orkaitės temperatūra iki 180 laipsnių ir kepkite dar 10 min.

Labai gardus karštas, bet vartojimui tinka ir šaltas!

Skanaus!

Nijolė Ruzgienė, Kretinga

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"