Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISGYNYBAŠEIMA IR SVEIKATA
ŠVIETIMASŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIJA
ĮDOMYBĖS

Konkursas. Gaivios salotos su itališku akcentu

 
2013 04 17 14:48
Autorės nuotr.
Autorės nuotr.

Reikės: 1 ilgo agurko (arba 4-5 trumpų), 1 raudonos saldžiosios paprikos, 100 g žaliųjų alyvuogių (konservuotų), žiupsnelio baziliko, šakelės petražolių lapelių, 2 valg. šaukštų alyvuogių aliejaus, 1 valg. šaukšto vyno acto.

Agurką ir paprikas supjaustyti kubeliais, alyvuoges perpjauti  pusiau, viską sumaišyti. Pridėti alyvuogių aliejaus ir vyno acto, suberti bazilikus ir susmulkintus petražolių lapelius. Viską sumaišyti ir truputį palaikyti šaldytuve, kad valgant geriau pajaustumėte gaivią vėsą.

Skanaus!

Rasa Rutkauskienė, Kaunas

Iki gegužės 9 d. kviečiame pasidalinti jūsų mėgstamiausių pavasarinių patiekalų receptais, kuriuos siųskite el.p. zaidimai@lzinios.lt. Visus gautus receptus publikuosime rubrikoje "Skanaus!". Net dešimčiai laimingųjų padovanosime po Kotanyi prieskonių rinkinį.

DALINTIS:
 
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasGynybaKontaktai
ĮdomybėsIstorijaJurgos virtuvėKomentaraiReklaminiai priedai
KonkursaiKultūraLietuvaMokslas ir ITPrenumerata
PasaulisSportasŠeima ir sveikataŠvietimasKarjera
TrasaŽmonės
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"