TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas. Gaivios salotos su itališku akcentu

2013 04 17 14:48
Autorės nuotr.

Reikės: 1 ilgo agurko (arba 4-5 trumpų), 1 raudonos saldžiosios paprikos, 100 g žaliųjų alyvuogių (konservuotų), žiupsnelio baziliko, šakelės petražolių lapelių, 2 valg. šaukštų alyvuogių aliejaus, 1 valg. šaukšto vyno acto.

Agurką ir paprikas supjaustyti kubeliais, alyvuoges perpjauti  pusiau, viską sumaišyti. Pridėti alyvuogių aliejaus ir vyno acto, suberti bazilikus ir susmulkintus petražolių lapelius. Viską sumaišyti ir truputį palaikyti šaldytuve, kad valgant geriau pajaustumėte gaivią vėsą.

Skanaus!

Rasa Rutkauskienė, Kaunas

Iki gegužės 9 d. kviečiame pasidalinti jūsų mėgstamiausių pavasarinių patiekalų receptais, kuriuos siųskite el.p. zaidimai@lzinios.lt. Visus gautus receptus publikuosime rubrikoje "Skanaus!". Net dešimčiai laimingųjų padovanosime po Kotanyi prieskonių rinkinį.

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"