Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISŠEIMA IR SVEIKATA
TRASAŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIA
ĮDOMYBĖS

Konkursas. Garstyčių ir medaus padaže marinuoti šonkauliukai

2012 05 17 14:38

Patiekalui reikės: kiaulienos šonkauliukų  (gali būti vientisas gabalas, gali būti ir gabaliukais), medaus, garstyčių padažo, druskos, pipirų.

Šonkauliukus ištriname garstyčių padažu ie prieskoniais ir palaikome 10-20 min. kad įgautų skonio. Kaip kalbama, garstyčios iš kiaulienos išima blogajį cholesterolį :)

Tada ištriname šonkauliukus medumi, patapšnodami, kad geriau susigertų. Palaikome  30-60 min. Prieš kepant, ištepame aliejumi,  bet negausiai. 

Jei kepamas ant grotelių, groteles taip pat reikėtų sutepti aliejumis saikingai.

Pastaba: kepti kuo aukščiau nuo žarijų, nes medus greitai pradeda skrusti.

Patiekalas labai skanus vasarai pakeisti šašlykus :)

Vaiva Leišienė

Siųskite ir jūs savo ant grotelių kepto patiekalo ar jo marinato receptą ir dalyvaukite konkurse.Birželio 10 d. paskelbsime devynis laiminguosius, kurie laimės „Kotanyi“ prieskonių komplektus.

Receptus su išsamiu aprašymu, nurodant ingredientų sąrašą bei gamybos procesą, ir nuotraukomis siųskite el.paštu zaidimai@lzinios.lt. Nepamirškite nurodyti savo vardo, pavardės bei miesto, iš kurio esate.

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasĮdomybėsKontaktai
IstorijaJurgos virtuvėKomentaraiKonkursaiReklaminiai priedai
KultūraLietuvaMokslas ir ITPasaulisPrenumerata
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"