Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISŠEIMA IR SVEIKATATRASA
ŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIA
ĮDOMYBĖS

Konkursas. Grybai su pomidorų padažu

 
2012 08 23 15:12
Autorės nuotr.

Reikės: 1 kg virtų grybų, 1 l tiršto kečupo, 0,5 kg svogūnų, druskos, pipirų, lauro lapų.

Pakepkite svogūnus. Į puodą dėkite grybus, svogūnus, druską, pipirus, lauro lapus ir troškinkite apie 10 min. (galima ir truputį ilgiau). Po to supilkite pomidorų padažą ir dar truputį pakaitinkite.

Dėkite į stiklainius ir užsukite.

Druskos dedu pagal skonį, nuolat ragaudama.

Skanaus! :)

Jurga Galubauskaitė

Norite dalyvauti konkurse? Siųskite konservuotų daržovių, grybų ir kitų žiemos gėrybių receptą su nuotrauka el.paštu zaidimai@lzinios.lt ir laimėkite Kotanyi prieskonių rinkinį. Rugpjūčio 27 d. paskelbsime devynis laiminguosius!

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasĮdomybėsKontaktai
IstorijaJurgos virtuvėKomentaraiKonkursaiReklaminiai priedai
KultūraLietuvaMokslas ir ITPasaulisPrenumerata
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"