TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas. Grybai su pomidorų padažu

2012 08 23 15:12
Autorės nuotr.

Reikės: 1 kg virtų grybų, 1 l tiršto kečupo, 0,5 kg svogūnų, druskos, pipirų, lauro lapų.

Pakepkite svogūnus. Į puodą dėkite grybus, svogūnus, druską, pipirus, lauro lapus ir troškinkite apie 10 min. (galima ir truputį ilgiau). Po to supilkite pomidorų padažą ir dar truputį pakaitinkite.

Dėkite į stiklainius ir užsukite.

Druskos dedu pagal skonį, nuolat ragaudama.

Skanaus! :)

Jurga Galubauskaitė

Norite dalyvauti konkurse? Siųskite konservuotų daržovių, grybų ir kitų žiemos gėrybių receptą su nuotrauka el.paštu zaidimai@lzinios.lt ir laimėkite Kotanyi prieskonių rinkinį. Rugpjūčio 27 d. paskelbsime devynis laiminguosius!

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"