TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas. Grybų ikrai

2012 01 21 0:00

Grybų ikrams reikės: 1 kg grybų, po 300 g morkų ir pomidorų, 200 g svogūnų,1 galvutė česnako, pagal skonį druskos ir pipirų, 2 v.š. pomidorų pastos.

Dar rudenį ruošiu atsargas žiemai, tad rinktus grybus išverdu ir sudedu į maišelius, o tuomet į šaldymo kamerą.

Vėliau juos galima naudoti ir sriuboms, ir karštiems grybų patiekalams ruošti, o taip pat ir grybų ikrams.

Visas daržoves ir virtus grybus sumalame mėsmale. Pradedame nuo morkų ir svogūnų - dedame kepinti su aliejumi. Kiek vėliau sudedame maltus grybus, pomidorus, česnakus. Įdedame pomidorų pastos (galima naudoti ir pomidorų padažą, tik tada jo dėkite daugiau), pasūdome, įberiame pipirų. Viską patroškiname 15 - 20minučių.

Viskas, grybų ikrai paruošti! Grybų ikrus tepame ant duonos riekelių.

Turime puikų užkandį ir šaltam žiemos vakarui prie arbatos ar draugų vakarėliui prie taurės vyno.

Skanaus!

Vita Židonienė, Kaunas

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"