TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas: Įdaryta kiaulienos šoninė

2011 12 07 11:24

Patiekalui reikės: didesnio gabalo kiaulienos šoninės su šonkauliais (kad galima būtų padaryti kišenę), faršo kiaulienos ir jautienos, galima ir kapotos mėsos, džiovintų slyvų ir abrikosų po saujelę, kiaušinis, prieskonių, aliejaus, majonezo.

Šoninę įtriname prieskoniais, druska, pipirais, lauro lapais, česnaku. Paliekame porai valandų pasimarinuoti. Tarp šoninės ir šonkaulių  įpjauname gilią kišenę, kurią taip pat įtriname prieskoniais.

Tuo metu paruošiame įdarą, kurį dėsime į vidų. Užpilame ir pamirkome šiltame vandenyje slyvas ir abrikosus. Faršą arba kapotą mėsą  paruošiame kaip kotletams (sumaišome su kiaušiniu ir prieskoniais, įspaudžiame šiek tiek česnako). Į paruoštą mėsą sudedame slyvas ir abrikosus, viską išmaišome, kad vaisiai pasiskirstytų tolygiai. 

Paruoštą faršą sudedame į “kišenę” ir kad neiškristų kai keps, užsmeigiame mediniais pagaliukais.  Visą mėsos gabalą, prieš kišant į orkaitę, ištepame majonezu ar aliejumi.  

Gaminį dedame į 220 laipsnių įkaitusią orkaitę ir kepame apie 1-2 val.

Patiekalas skanus tiek karštas, tiek ir šaltas.

Skanaus!

Gražina Masiulienė

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"