TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas. Įdaryta lydekaitė su grybais

2012 12 11 11:08
Autorės nuotr.

Reikia didelės lydekos, įdarui: 200 g konservuotų grybų, 2 šaukštai sviesto, 2 svogūnų, 0,5 stiklinės maltų džiūvėsėlių, gabalėlis saliero , petražolės lapelių, druskos, pipirų

Nuimti odą ir įpjauti pilvą žuvytei, bet ne iki galo, palikti galvą ir uodegą su oda.

Odą pamarinuoti su prieskoniais. Nurinkti mėsytę ir ją sumalti Įdarui skirtus produktus smulkiai sukapoti arba sutarkuoti, sumaišyti su nuimta nuo kaulų žuvimi ir prieskoniais ir patroškinti aliejuje ir viską dėti į žuvytės vidų. Gražiai užsiuti ir visą ją ištepti majonezu. Kepti apie 1 ,5 valandos apie 150 laipsnių temperatūroje.

Inesa B.

Siųskite savo mėgstamiausio kalėdinio patiekalo receptą su nuotrauka el.paštu zaidimai@lzinios.lt, dalyvaukite konkurse ir laimėkite Kotanyi prieskonių rinkinį!

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"