Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISGYNYBAŠEIMA IR SVEIKATA
ŠVIETIMASŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIJA
ĮDOMYBĖS

Konkursas. Įdaryta lydekaitė su grybais

 
2012 12 11 11:08
Autorės nuotr.
Autorės nuotr.

Reikia didelės lydekos, įdarui: 200 g konservuotų grybų, 2 šaukštai sviesto, 2 svogūnų, 0,5 stiklinės maltų džiūvėsėlių, gabalėlis saliero , petražolės lapelių, druskos, pipirų

Nuimti odą ir įpjauti pilvą žuvytei, bet ne iki galo, palikti galvą ir uodegą su oda.

Odą pamarinuoti su prieskoniais. Nurinkti mėsytę ir ją sumalti Įdarui skirtus produktus smulkiai sukapoti arba sutarkuoti, sumaišyti su nuimta nuo kaulų žuvimi ir prieskoniais ir patroškinti aliejuje ir viską dėti į žuvytės vidų. Gražiai užsiuti ir visą ją ištepti majonezu. Kepti apie 1 ,5 valandos apie 150 laipsnių temperatūroje.

Inesa B.

Siųskite savo mėgstamiausio kalėdinio patiekalo receptą su nuotrauka el.paštu zaidimai@lzinios.lt, dalyvaukite konkurse ir laimėkite Kotanyi prieskonių rinkinį!

DALINTIS:
 
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasGynybaKontaktai
ĮdomybėsIstorijaJurgos virtuvėKomentaraiReklaminiai priedai
KonkursaiKultūraLietuvaMokslas ir ITPrenumerata
PasaulisSportasŠeima ir sveikataŠvietimasKarjera
TrasaŽmonės
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"