Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISŠEIMA IR SVEIKATA
TRASAŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR IT
ĮDOMYBĖS

Konkursas. Įdaryti cannelloni makaronai

2012 09 11 0:00

Reikės: 250 g cannelloni makaronų, po 500 g faršo ir pomidorų, 200 g svogūnų, 3 skiltelių česnako, 150 g fermentinio sūrio, alyvuogių aliejaus, druskos, pipirų.Padažui reikės: 50 g sviesto, 1 l pieno, miltų, druskos, pipirų.

Sukapokite svogūnus, česnakus, nuluptus pomidorus supjaustykite kubeliais. Keptuvėje pirmiausia pakepkite svogūnus ir česnakui, paskui dėkite faršą, pomidorus, prieskonius, viską dar pakepkite apie 15 min.

Pasiruoškite padažą. Ištirpintą sviestą įmaišykite į miltus, įpilkite pieną, įberkite druskos, pipirų. Virkite maišant tol, kol pradės tirštėti.

Į makaronų vamzdelius dėkite pasiruoštą faršą. Makaronus sudėkite į kepimo indą, užpilkite padažu. Iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepkite apie 30 min. Po to apibarstykite tarkuotu sūriu ir dar pakepkite 10-15 min., kol apskrus.

Skanaus!

Marija, Vilnius

Norite dalyvauti konkurse? Siųskite itališkos virtuvės patiekalo receptą su nuotrauka el.paštu zaidimai@lzinios.lt. Net devyni laimingieji laimės Kotanyi prieskonių rinkinius.

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasĮdomybėsKontaktai
IstorijaJurgos virtuvėKomentaraiKonkursaiReklaminiai priedai
KultūraLietuvaMokslas ir ITPasaulisPrenumerata
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"