TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas: Įdarytos krabų lazdelės

2013 03 21 12:00

Reikės: krabų lazdelių (12 vnt.), kiaušinių (2 vnt.), kieto sūrio (50 g), 3 česnakų skiltelių, majonezo (3-4 v.š.), konservuotų žaliųjų žirnelių, krapų

Kiaušinius kietai išvirti, ataušinti ir nulupti. Trynius atskirti nuo baltymų. Baltymus smulkiai sukapoti, o trynius smulkiai sutarkuoti. Česnakus nulupti ir sutrinti. Kiaušinių baltymus sumaišyti su tarkuotu sūriu, česnakais, smulkintais krapais ir dviem šaukštais majonezo. Krabų lazdeles atsargiai išvynioti, lygiu, plonu sluoksniu ant jų sutepti įdarą ir vėl susukti. Suktinukų abu galus pamirkyti į likusį majonezą, paskui į tarkuotus trynius. Užkandžius sudėti į plokščią lėkštę, puošti žalumynais ir konservuotais žaliaisiais žirneliais.

Skanaus!

Jurgita Macienė, Šiauliai

  

Iki kovo 22 d. kviečiame pasidalinti jūsų mėgstamiausių velykinių patiekalų receptais. Juos siųskite el.p. zaidimai@lzinios.lt. Visus gautus velykinius receptus publikuosime rubrikoje "Skanaus!". Net dešimčiai laimingųjų padovanosime po Kotanyi prieskonių rinkinį.

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"