Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISGYNYBAŠEIMA IR SVEIKATA
ŠVIETIMASŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIJA
ĮDOMYBĖS

Konkursas: Įdarytos vištienos krūtinėlės

 
2012 12 04 8:00

Patiekalui reikės: 4 vištienos krūtinėlių filė, 100 g fermentinio sūrio, 1 v.š. pieno, 2 pomidorų, 4 ilgų poro lapų, 4 v.š. šviežių arba džiovintų bazilikų, maltų juodų pipirų, druskos.

Sūrį sutarkuokite ir su pienu išsukite iki vientisos masės. Pomidorus supjaustykite skiltelėmis, porus - griežinėliais. Mėsą pabarstykite bazilikais,porais, ant kiekvienos gabalėlio dėkite sūrio masės, pomidoro skiltelę ir suvyniokite arba sulenkite pusiau.

Vištieną kepkite ant grotelių arba orkaitėje apie 15 min. iš abiejų pusių.

Duoną aptepkite sviestu, pabarstykite pipirais, druska ir patiekite prie iškeptos vištienos.

Skanaus!

Rugilė Baltakaitė, Vilnius

Siųskite savo mėgstamiausio kalėdinio patiekalo receptą su nuotrauka el.paštu zaidimai@lzinios.lt, dalyvaukite konkurse ir laimėkite Kotanyi prieskonių rinkinį!

DALINTIS:
 
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasGynybaKontaktai
ĮdomybėsIstorijaJurgos virtuvėKomentaraiReklaminiai priedai
KonkursaiKultūraLietuvaMokslas ir ITPrenumerata
PasaulisSportasŠeima ir sveikataŠvietimasKarjera
TrasaŽmonės
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"