TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas: Įdarytos vištienos krūtinėlės

2012 12 04 8:00

Patiekalui reikės: 4 vištienos krūtinėlių filė, 100 g fermentinio sūrio, 1 v.š. pieno, 2 pomidorų, 4 ilgų poro lapų, 4 v.š. šviežių arba džiovintų bazilikų, maltų juodų pipirų, druskos.

Sūrį sutarkuokite ir su pienu išsukite iki vientisos masės. Pomidorus supjaustykite skiltelėmis, porus - griežinėliais. Mėsą pabarstykite bazilikais,porais, ant kiekvienos gabalėlio dėkite sūrio masės, pomidoro skiltelę ir suvyniokite arba sulenkite pusiau.

Vištieną kepkite ant grotelių arba orkaitėje apie 15 min. iš abiejų pusių.

Duoną aptepkite sviestu, pabarstykite pipirais, druska ir patiekite prie iškeptos vištienos.

Skanaus!

Rugilė Baltakaitė, Vilnius

Siųskite savo mėgstamiausio kalėdinio patiekalo receptą su nuotrauka el.paštu zaidimai@lzinios.lt, dalyvaukite konkurse ir laimėkite Kotanyi prieskonių rinkinį!

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"