TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas. Itališki makaronai su pelėsinio sūrio padažu

2012 09 11 11:23
Autorės nuotr.

Reikės: po 1 svogūno ir paprikos, 2 pomidorų, 1 indelio juodųjų alyvuogių, 300 g virto kumpio, 200 ml grietinėlės, 300 g sūrio su mėlynuoju pelėsiu, 1 pakelis mėgstamų makaronų, druskos, žiupsnelio itališkų prieskoninių žolelių mišinio.

Svogūną, pomidorą ir papriką supjausčius plonomis juostelėmis pakepinti keptuvėje. Nuolat maišyti. Virtas kumpis supjaustomas kubeliais ir pakepinamas keptuvėje kartu su svogūnais, pomidorais bei paprikomis. Į keptuvę supilama grietinėlė, pagardinama druska bei itališkomis žolelėmis. Proceso gale į bendrą padažą suberiamos perpus perpjautos juodosios alyvuogės. Viskas troškinama, kol grietinėlė šiek tiek sutirštėja. Tuomet dalis pelėsinio sūrio sudedama į padažą ir jam leidžiama aptirpti, o dalis į padažą keliauja prieš pat patiekiant makaronus lėkštėje.

Skanaus!

Donata Markulė

Norite dalyvauti konkurse? Siųskite itališkos virtuvės patiekalo receptą su nuotrauka el.paštu zaidimai@lzinios.lt. Net devyni laimingieji laimės Kotanyi prieskonių rinkinius.

Autorės nuotr.

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"