Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISŠEIMA IR SVEIKATATRASA
ŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIA
ĮDOMYBĖS

Konkursas. Jautienos iešmeliai

 
2013 05 03 0:00

Reikės: 200 g natūralaus jogurto, 2 a.š. krienų, 600 g jautienos, 240 g cukinijos, 2 svogūnų, kelių vynuoginių pomidoriukų, po 2 v.š. alyvuogių aliejaus, raudonojo vyno acto ir raudonėlio, iešmelių.

Dubenėlyje sumaišykite jogurtą ir krienus. Pagardinkite druska. Uždenkite ir dėkite į šaldytuvą.

Suverkite kubeliais pjaustytą jautieną, griežinėliais pjaustytą cukiniją, svogūną po vieną pomidoriuką ant iešmelių. Sudėkite į dubenį.

Sumaišykite aliejų ir actą; gausiai apšlakstykite iešmelius. Uždenkite ir laikykite šaldytuve bent 10 minučių, kad išsiskleistų aromatai.

Įkaitinkite kepimo groteles ir kartkartčiais apversdami kepkite iešmelius maždaug 10 minučių (arba ilgiau, kol mėsa jums atrodys tinkama). Sudėkite į dubenį, uždenkite foliją ir prieš patiekiant palikite bent 5 minutes pastovėti.

Apibarstykite raudonėliu ir patiekite su jau paruoštu jogurto padažu.

Skanaus!

Greta Mosteikaitė, Rokiškis

Iki ge­gu­žės 9 d. kvie­čia­me pa­si­da­lin­ti jū­sų mėgs­ta­miau­sių pa­va­sa­ri­nių pa­tie­ka­lų re­cep­tais, ku­riuos siųs­ki­te el.p. zai­di­mai@l­zi­nios.lt. Vi­sus gau­tus re­cep­tus pub­li­kuo­si­me rub­ri­ko­je "Ska­naus!". Net de­šim­čiai lai­min­gų­jų pa­do­va­no­si­me po Ko­ta­nyi prie­sko­nių rinkinį.

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasĮdomybėsKontaktai
IstorijaJurgos virtuvėKomentaraiKonkursaiReklaminiai priedai
KultūraLietuvaMokslas ir ITPasaulisPrenumerata
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"