TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas. Jautienos iešmeliai

2013 05 03 0:00

Reikės: 200 g natūralaus jogurto, 2 a.š. krienų, 600 g jautienos, 240 g cukinijos, 2 svogūnų, kelių vynuoginių pomidoriukų, po 2 v.š. alyvuogių aliejaus, raudonojo vyno acto ir raudonėlio, iešmelių.

Dubenėlyje sumaišykite jogurtą ir krienus. Pagardinkite druska. Uždenkite ir dėkite į šaldytuvą.

Suverkite kubeliais pjaustytą jautieną, griežinėliais pjaustytą cukiniją, svogūną po vieną pomidoriuką ant iešmelių. Sudėkite į dubenį.

Sumaišykite aliejų ir actą; gausiai apšlakstykite iešmelius. Uždenkite ir laikykite šaldytuve bent 10 minučių, kad išsiskleistų aromatai.

Įkaitinkite kepimo groteles ir kartkartčiais apversdami kepkite iešmelius maždaug 10 minučių (arba ilgiau, kol mėsa jums atrodys tinkama). Sudėkite į dubenį, uždenkite foliją ir prieš patiekiant palikite bent 5 minutes pastovėti.

Apibarstykite raudonėliu ir patiekite su jau paruoštu jogurto padažu.

Skanaus!

Greta Mosteikaitė, Rokiškis

Iki ge­gu­žės 9 d. kvie­čia­me pa­si­da­lin­ti jū­sų mėgs­ta­miau­sių pa­va­sa­ri­nių pa­tie­ka­lų re­cep­tais, ku­riuos siųs­ki­te el.p. zai­di­mai@l­zi­nios.lt. Vi­sus gau­tus re­cep­tus pub­li­kuo­si­me rub­ri­ko­je "Ska­naus!". Net de­šim­čiai lai­min­gų­jų pa­do­va­no­si­me po Ko­ta­nyi prie­sko­nių rinkinį.

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"