TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas. Kalakutienos šašlykai

2012 07 03 12:00

Šašlykams reikės: 400 g kalakutienos, svogūno, paukštienos prieskonių, greipfruto, 3 obuolių, 3 kriaušių, 2 v.š. cukraus, 100 g alyvuogių aliejaus, žiupsnelio maltų gvazdikėlių, druskos, juodų ir kvapiųjų pipirų.

Kalakutieną supjaustykite ir sudėkite į dubenį, pagal skonį apibarstykite paukštienos prieskoniais ir mėsą šiek tiek pamaigykite rankomis. Paskui sudėkite žiedais supjaustytus svogūnus, įmeskite po kelis grūdelius juodųjų ir kvapiųjų pipirus.

Išspauskite greipfrutą ir sultis supilkite ant mėsos, dar sykį ją pamaigykite rankomis ir palikite porai val. pasimarinuoti.

Obuolius ir kriaušes perpjaukite pusiau, išpjaukite sėklytes, ir supjaustykite stambiomis riekelėmis. Paruoštus vaisius apibarstykite su maltis gvazdikėliais, cukrumi ir išmaišykite.

Ant iešmų pakaitomis suverkite mėsos gabalėlius su cukruotais vaisiais. Apšlakstykite aliejumi ir vartant kas 10 min. kepkite ant grotelių.

Kalakutiena skaniausia su biriais virtais ryžiais.

Skanaus!

Povilas V.

Siųskite ir jūs savo ant grotelių kepto patiekalo receptą, dalyvaukite konkurse ir laimėkite "Kėdainių fabriko" puikių padažų.

Receptus su išsamiu aprašymu, nurodant ingredientų sąrašą bei gamybos procesą, ir nuotraukomis siųskite el.paštu zaidimai@lzinios.lt. Nepamirškite nurodyti savo vardo, pavardės bei miesto, iš kurio esate.

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"