TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas. Kalakutienos troškinys

2012 10 08 0:00

Kalakuto marinatui reikės: 1 v.š. sojos padažo, 1 v.š. ryžių acto, 1 a.š. kepintų sezamų aliejaus, 1 v.š. aliejaus, 2 skiltelių traiškytų česnakų, 1 a.š. medaus.

Troškiniui reikės: 1 nedidelės kalakuto šlaunelės be kaulo, 2 svogūnų, 2 morkų, 250 g šparaginių pupelių, 6 saulėje džiovintų pomidorų aliejuje.

Supjaustykite kalakutieną gabalėliais ir pamarinuokite 3 valandas.

Svogūnus supjaustykite žiedais, morkas - riekelėmis, pomidorus - į 3 dalis.

Pamarinuotą mėsą apkepkite įkaitintoje keptuvėje po 1 minutę ant kiekvienos pusės, po to sudėkite saulėje džiovintus pomidorus, svogūnus, morkas. Nemaišykite. Nuo pomidorų aliejus padeda mėsai kepti ir išleisti sultis, o daržovės tuo tarpu garinasi. Po 5 min. suberkite šparagines pupeles. Patroškinkite dar 7 minutes.

Prieš patiekiant, viską švelniai permaišykite ir palikite pastovėti (išjungus ugnį).

Onutė, Trakai

Siųskite paukštienos patiekalo receptą su nuotrauka el.paštu zaidimai@lzinios.lt, dalyvaukite konkurse ir laimėkite Kotanyi prieskonių rinkinį!

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"