TV programa
 

Horoskopai
 
SEKITE MUS Registruotiems varototojams
Paieška
LIETUVAKOMENTARAIPASAULISKULTŪRAISTORIJALŽ REKOMENDUOJAEKONOMIKASPORTAS
Šeima ir sveikataPrie kavosŽmonėsGimtasis kraštasMokslas ir švietimasTrasaKelionėsKonkursaiNamų pasaulisGamtaAugintiniai
PRIE KAVOS

Konkursas. Kalakutų širdelė keptos ant grotelių

2012 06 08 10:11

Reikės: 500 g kalakutų širdelių, trupučio sauso vyno, trupučio malto imbiero miltelių, poros šaukštų sojos padažo, šaukšto medaus, trupučio alyvuogių aliejaus, mėgstamų prieskoninių žolelių, druskos ir pipirų.

Paruoškite marinatą iš visų nurodytų produktų ir užpilkite nuplautas ir nusausintas širdeles. Po kelių valandų jas užmaukite ant iešmelių ir kepkite ant grilio.

Prieš kepant ant žarijų galima užmesti juodųjų serbentų šakelių, labai pagerina skonį.

Širdelių nereikia kepti ilgai, tik kol jos gražiai apskrus.

Skanaus!

Inesa Barčenkova, Vilnius

Siųskite ir jūs savo ant grotelių kepto patiekalo receptą ir dalyvaukite konkurse. Birželio 10 d. paskelbsime devynis laiminguosius, kurie laimės „Kotanyi“ prieskonių komplektus.

Receptus su išsamiu aprašymu, nurodant ingredientų sąrašą bei gamybos procesą, ir nuotraukomis siųskite el.paštu zaidimai@lzinios.lt. Nepamirškite nurodyti savo vardo, pavardės bei miesto, iš kurio esate.

DALINKIS:
0
0
SPAUSDINTI
PRIE KAVOS
Rubrikos: Informacija:
AugintiniaiEkonomikaFutbolasGamtaĮkainiai
Gimtasis kraštasIstorijaJurgos virtuvėKelionėsInfoblokai
KomentaraiKonkursaiKovos menaiKrepšinisReklaminiai priedai
KultūraLengvoji atletikaLietuvaLŽ rekomenduojaPrenumerata
Mokslas ir švietimasNamų pasaulisPasaulisPrie kavosKontaktai
SportasŠeima ir sveikataTrasaŽmonėsKarjera
Visos teisės saugomos © 2013-2016 UAB "Lietuvos žinios"