Paieška
LIETUVAGIMTASIS KRAŠTASISTORIJAEKONOMIKAKOMENTARAIPASAULISGYNYBAŠEIMA IR SVEIKATA
ŠVIETIMASŽMONĖSKULTŪRASPORTASGAMTA IR AUGINTINIAIĮDOMYBĖSMOKSLAS IR ITMULTIMEDIJA
ĮDOMYBĖS

Konkursas. Kalakutų širdelė keptos ant grotelių

 
2012 06 08 10:11

Reikės: 500 g kalakutų širdelių, trupučio sauso vyno, trupučio malto imbiero miltelių, poros šaukštų sojos padažo, šaukšto medaus, trupučio alyvuogių aliejaus, mėgstamų prieskoninių žolelių, druskos ir pipirų.

Paruoškite marinatą iš visų nurodytų produktų ir užpilkite nuplautas ir nusausintas širdeles. Po kelių valandų jas užmaukite ant iešmelių ir kepkite ant grilio.

Prieš kepant ant žarijų galima užmesti juodųjų serbentų šakelių, labai pagerina skonį.

Širdelių nereikia kepti ilgai, tik kol jos gražiai apskrus.

Skanaus!

Inesa Barčenkova, Vilnius

Siųskite ir jūs savo ant grotelių kepto patiekalo receptą ir dalyvaukite konkurse. Birželio 10 d. paskelbsime devynis laiminguosius, kurie laimės „Kotanyi“ prieskonių komplektus.

Receptus su išsamiu aprašymu, nurodant ingredientų sąrašą bei gamybos procesą, ir nuotraukomis siųskite el.paštu zaidimai@lzinios.lt. Nepamirškite nurodyti savo vardo, pavardės bei miesto, iš kurio esate.

DALINTIS:
 
SPAUSDINTI
ĮDOMYBĖS
Rubrikos: Informacija:
EkonomikaGamta ir augintiniaiGimtasis kraštasGynybaKontaktai
ĮdomybėsIstorijaJurgos virtuvėKomentaraiReklaminiai priedai
KonkursaiKultūraLietuvaMokslas ir ITPrenumerata
PasaulisSportasŠeima ir sveikataŠvietimasKarjera
TrasaŽmonės
Visos teisės saugomos © 2013-2017 UAB "Lietuvos žinios"